A czy jazda samochodem po pijaku jest dla ciebie grzechem albo przestępstwem ?
Jeśli jesteś normalna ( a podejrzewam że tak ) to zgodzisz się że to jest bandytyzm. Ale zanim większośc ludzi zacżęła tak myśleć musiało minąć wiele lat. Teraz poczekamy kolejny eon albo i google lat żeby ludzie skapowali że piractwo to też grzech i przestępstwo.
A czy jazda samochodem po pijaku jest dla ciebie grzechem albo przestępstwem ?
Przestępstwem. Boga w to nie mieszajmy, bo nie wierzę. Poza tym jadąć po pijaku można zabić siebie i innych, a ściągając muzykę masz na to małe szanse, jeśli nie zerowe.
Cytat:
Jeśli jesteś normalna ( a podejrzewam że tak ) to zgodzisz się że to jest bandytyzm.
Jestem nienormalna wg twoich kryteriów, gdyż się nie zgodzę. Bandytyzm dla mnie to wyrządzanie krzywdy niewinnym istotom, które nie mogą się obronić - katowanie dzieci, bestialskie traktowanie zwierząt itd., a nie ściąganie muzyki.
Jestem złodziejką. Wstyd mi za siebie. Gardzę sobą. O.o
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 07-10-2006, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Znak zodiaku:
lodzio [Usunięty]
Wysłany: 07-10-2006, 20:46
Alicja napisał/a:
lodzio napisał/a:
Jeśli jesteś normalna ( a podejrzewam że tak ) to zgodzisz się że to jest bandytyzm.
Jestem nienormalna wg twoich kryteriów, gdyż się nie zgodzę.
Chodziło mi o tą jazdę po pijaku, a nie o piractwo.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-10-2006, 22:42
Odeta18 napisał/a:
i ich nie używam
to po co je masz?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Marudzicie, że nie macie płyt oryginalnych bo was na nie nie stać.
Ja nie marudzę. Mam kilka oryginalnych płyt. Nieoryginalnych też. Czy według twego rozumowania oznacza to, że mnie stać czy nie?
lodzio napisał/a:
Za przeproszeniem pier...cie.
Ty nie. Zazdrościsz?
lodzio napisał/a:
Każdy z was ma komputer za pare tysiaków
Cena mojego zamknęła się w 1800 zł. A jeśli ja nie mam kompa za pare tysiaków to może tak być z każdym innym użytkownikiem tego forum.
lodzio napisał/a:
Tak samo jak bym powiedział, szkoda kasy na telewizor, albo na komputer.
Komputer kupiła mi matka, a telewizor ojciec. Mi szkoda było kasy. Na płyty też.
lodzio napisał/a:
Jeśli spalacie paczkę dziennie to po miesiącu kupujecie 3 oryginalne płyty kompaktowe. Oczywiście ktoś powie że pali pół paczki albo 1/3 dziennie. To to niestety nie ma żadnego znaczenia bo i tak jedna płytka w meisiącu idzie z dymem. To samo tyczy się siedzenia w barze i wypijania hektolitrów piwa i wódki. Można wypić trochę mniej; i tak zabawa będzie udana a dzięki temu mamy kolejną płytkę w kolekcji.
O matko. Kolejny prorok - domokrążca powtarzający argument oklepany tysiąc pięćset sto dziewięćset razy przez różnego rodzaju prawych i sprawiedliwych.
lodzio napisał/a:
Przy założeniu że rok trwa 360 dni to masz 40 ulubionych wokonawców
Coś w tym dziwnego?
lodzio napisał/a:
Muzyk utrzymuje się z koncertów ? Kolejny lol
No tak, koncerty są tylko po to, żeby odwalić byle co i móc w spokoju ruchnąć kilka grouppies.
lodzio napisał/a:
A jak się ma utrzymać muzyk jeśli gra załóżmy koncert na który bilet kosztuje 10 - 20 zł i przyjdzie na niego 200 osób ?
Iść do roboty.
Jestem grzesznikiem i mam tego świadomość. Obecnie muzyki słucham tylko z radia. W ramach pokuty.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Co myślę o ludziach co ściągają muzę z netu?
Złodziejami ich nazwał ten kto na tym traci. Dla mnie osobiście to nie jest kradzież, a skutek globalizacji!
Ja nie ściągam muzy z netu, za to kupuje piraty na straganie.
Jak mam okazję kupuję oryginały za granicą, gdzie jest sporo taniej.
ja napisałam że ściągam z internetu bo nie mam kasy na płyty ,ale nie brałam tu pod uwage zespołów z obowiązkowej lektury muzycznej ,których musze mieć płyty oryginalne
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 12-10-2006, 09:48
piurko napisał/a:
ale nie brałam tu pod uwage zespołów z obowiązkowej lektury muzycznej
ktore to zespoly np.?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum