Hehe ... co do tematu to zaczynają mi się bardzo nie podobać takie tematy ... :twisted:
Sam nie wiem czy przeszedłem mutację, ale raczej tak, dlatego że wiele osób mi mówi, że zmienił mi się głos ...
Czyli można powiedzieć, że normalnie ją przeszedłem ...
Podobnie jak u vaniona nie było to tak zauważalne, sam nie słyszałem zmian w glosie, ale za to inni słyszeli ...
Imię: Paweł
Wysłany: 22-03-2004, 14:28
KoGi napisał/a:
Hehe ... co do tematu to zaczynają mi się bardzo nie podobać takie tematy ... :twisted:
Sam nie wiem czy przeszedłem mutację, ale raczej tak, dlatego że wiele osób mi mówi, że zmienił mi się głos ...
Czyli można powiedzieć, że normalnie ją przeszedłem ...
Podobnie jak u vaniona nie było to tak zauważalne, sam nie słyszałem zmian w glosie, ale za to inni słyszeli ...
Imię: Paweł
Wysłany: 29-03-2004, 14:27
Wieprzu napisał/a:
Ja tam nie wiem... głos mnie się raczej zmienił... ale takiej rasowej ostrej mutacji to nie miałem...
Ja tez coś w tym stylu, ale podejrzewam że mieliśmy mutację tylko tego nie zauważylismy.
lnap [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2004, 21:23
Przed mutacją bardzo ładnie śpiewałem (nie śpiewam jak pedałek)... byłem nawet w chórze Za to później zrezygnowałem... i chyba miałem nosa, bo właśnie nastąpił czas mutacji... teraz nie bardzo moge wyciągnąć tych piskliwych dźwieków i z muzyki jako jeden z nielicznych dostaje 6. Moi rówieśnicy nie dostrzegają u mnie mutacji i chyba powoli mi ona przechodzi. Właśnie tak bym opisał to co ja przechodziłem
Wiesz .. mój kolega z klasy to tak przechodził mutację że przez cały rok piszczał i basował na przemian ... jej, przez calutki rok ! ... spróbuj to sobie wyobrazić ! ... ... przecież ja to na jego miejscu to bym sobie zwolnienie od lakarza z mówienia załatwił !
Ja nie zauważan zmian w moim głosie i nie pamietam zebym czuł/słyszał jakieś oznaki... słyszałem tylko od znajomych/rodziny, ze przechodze mutacje... nawet nie wiem czy jeszcze przechodze, czy już nie :roll:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum