Mnie w sumie się podoba, bo mundurki mają swój urok Ale na pewno ja się na to nie załapę, bo nie sądzę żeby w moim liceum (przyszłym ) takowe wprowadzili. A może i szkoda...
Dzieciom w mundurkach byłoby wg mnie lepiej, nie będzie tak widać różnić między nimi, nie będzie może nieprzyjemnych pokazów kto ile ma kasy przez odpowiedni ubiór.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Yeah... mam nadzieję że to przejdzie. Wreszcie nadszedłby koniec pajacowania małolatów w subkulturowych dyrdymałach zaś lukrowane, różowe blondynki przestałyby rozświetlać korytarze szkolne gołymi pępkami. Może to nauczy kogoś, że na indywidualność trzeba pracować intelektem, a nie wysokością rozporka. Giertych, nie Giertych, czasami jak pomyśli to wpadnie na coś konkretnego.
Dla mnie w każdym razie będzie bez zmian, bo obowiązek mundurkowy mam od roku, ale i tak przez większość lekcji chodziłem bez i uchodziło mi to na sucho - wyczułem nauczycieli, którzy sprawdzają i którzy nie
Imię: Ela
Wysłany: 24-07-2006, 21:45
ja bym z chęcią wskoczyła w szkolny mundurek
jeśli takie coś wprowadziliby do mojego liceum to skończyłaby się pokazówka na korytarzach: kto ma lepszy ciuch. no i zniknąłby mi problem, gdy codziennie rano stawałam przed szafą i nie wiedziałam w co się ubrać
lol nie wiem w ogóle co ten człowiek robi na tym stanowisku! jak to ktos mądry powiedział dla szanownego ministwa powinno sie stworzyc ministerstwo nienawiści do homoseksualistów, lub ministerstwo modlitwy, tu by mógł sie on wreszcie wyszaleć.
Piccolo napisał/a:
Giertych, nie Giertych, czasami jak pomyśli to wpadnie na coś konkretnego.
ta, jak bedzie tak cześciej wpadał na konkretne pomysły to chyba sie pochlastam...
Jestem przeciw. Jak dla mnie to głupota
Choć w sumie nie byłoby w szkole głupiego obgadywania typu "Eee poparz na tą, widzisz jej bluzke? Jaka (słowo bardzo często uzywane) WIEŚNIARA, ta bluzka pewnie kosztowała z 15 zł"
Dzieci w Japonii, Wielkiej Brytanii, USA takowe noszą.
Tak, noszą i to jest dobry pomysł. Każda szkoła ma inny mundurek i swój emblemat, jak taki małolat narozrabia to odrazu wiadomo z jakiej szkoły, poza tym rodzice nie muszą wydawać tyle forsy na ciuchy dla dzieciaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum