W Gdańsku widziałam mundurki jakieś szkoły. Spodnie/spódnica + marynarka. Granatowe, dopasowane. Bardzo ładne. W takich mogłabym chodzić. W jakimś gimnazjum widzialam inne mundurki, czyl;i: granatowy sweter+ koszula. W takiego czegoś wolałabym jednak nie zakładać
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Spodnie/spódnica + marynarka. Granatowe, dopasowane. Bardzo ładne
I pewnie bardzo drogie...
A swoją drogą, rozmawiałam dziś z kuzynką, która będzie nosić mundurek - mający postać brzydkiej, polarowej kamizelki. I tak się zaczęłyśmy zastanawiać co to będzie, kiedy uczniowie będą mieli obowiązek ubrać się na galowo (święta; test gimnazjalny). Będą musieli zakładać polarowe ohydztwo na żakiet/marynarkę? To będzie wyglądało naprawdę komicznie!
Ostatnio zmieniony przez Aorie 09-09-2007, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
ehhh od pazdziernika mamy chodzić w jakis granatowych kamizelkach:((((
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Ja mam szkołę połączoną z gimnazjum. I te mundurki to wcale nie taki głupi pomysł. Wszyscy gimnazjaliści noszą błękitne koszule, ładne nawet i przynajmniej niektórych można odróżnić od licealistów.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Imię: Karol
Wysłany: 15-09-2007, 19:14
te mundurki sa o kant dupy rozbic - jak mozna jakas bluze z kapturem nazywac mundurem ? to jest co najwyzej ubior ujenolicony a nie zadne tam mundurki poza tym w calej Polsce powinny byc jednakowe ...a nie ze tu taki a za rogiem inny
W moim byłym gimnazjum są jakies czarne kamizelki o.O wygląda to okropnie. Jakbym spotkal jakiegos wyrośniętego gimnazjaliste, to bym pomyslał, ze moze z huty ze zmiany wraca.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum