Jesli masz coś, czym chcesz żyć, to jest twój sukces i twoje zwycięstwo w życiu, bo jeżeli nie bedziesz miał niczego w życiu, nie bedzie ono miało sensu. Trzeba nadać życiu sens, znaleźć coś, co się kocha, co się lubi. Przynajmniej narazie, zawsze może to być tylko droga, podróż i szukanie czegoś nowego dalej i dalej ..."
Imię: Paweł
Wysłany: 28-04-2004, 09:54
"Jeżeli ktoś chce ci coś dać nie mów, że nie możesz tego przyjąć ale nigdy nie bierz na siłe"
Wiadomo, że nie mam motta bo jestem głąbem bez ambicji i nie wiem co to znaczy:P ale tym się raczej kieruję
kazdy ma jakies ambicje wiec tyt tez a moje motto zalezy od humory jak mam odbry humor to" sa na swiecie rzeczy o które warto walczyc do samego konca" jak ktos mnie zrani to" ludze zawodza nas czesciej niz myslimy" a jak jestem nieszczesliwie zakochan to" amor to sadysta strzelajac głeboko rani i czasem zle trafia" a takie uniwersalne "Ten, kto potrafi poskromić swoje serce, potrafi poskromić cały świat."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum