Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Motocykle
Autor Wiadomość
MoRbieS 
*

Wysłany: 22-06-2005, 21:29   Motocykle

"Czuje wiatr we włosach , czuje ten pęd, odczuwam jazde wszystkimi zmysłami - nie nie!!!!,nie jest to samochód"
Jesli ktos z was interesóje sie jednosladami ,niech pisze w tym temacie....

Ja wrecz kocham motocykle enduro, nie wyobrazam sobie zycia bez tego cudu techniki.
Jakos mnie nie krecą "scigacze", według mnie jest to porazka , zazwyczaj taki motor kupuja ludzie ktozy kompletnie nie umia jedzic ,albo moja marne doswiadczenie..... i dlatego taka zła jest opinia o motocyklach. Napiszcie co wy o tym wszustkim sadzicie.....

kris 
+

Wysłany: 25-06-2005, 12:26   

Ja też lubie motorki, sam mam jednoślad - Rometa Ogara ;)

luke 
*
luke

Wysłany: 05-10-2005, 09:45   

ludzie ktorzy posiadaja scigacze kolego to sa to najlepsi kierowcy motocyklow sprobuj jezdzic tak szybko na zakretach jak oni to pogadamy

Znak zodiaku: bliznieta

kris 
+

Wysłany: 05-10-2005, 18:52   

luke napisał/a:
sprobuj jezdzic tak szybko na zakretach jak oni to pogadamy

CIekawe jak długo bedą jeździć tak szybko gdy na takim zakręcie bedzie piasek ...

MoRbieS 
*

Wysłany: 06-10-2005, 17:49   

, tak bede tak długo jedziłaz sie zabije... wole tak zginac niz umierac w straosci , w osamotnieniu, lub z fauszywymi przyjaciułmi :)

Falkonidas 
*

Wysłany: 06-10-2005, 17:53   

MoRbieS napisał/a:
, tak bede tak długo jedziłaz sie zabije... wole tak zginac niz umierac w straosci , w osamotnieniu, lub z fauszywymi przyjaciułmi

Ale bełkot. Naucz się pisać.

luke 
*
luke

Wysłany: 06-10-2005, 19:37   

tak bede tak długo jedziłaz sie zabije... wole tak zginac niz umierac w straosci , w osamotnieniu, lub z fauszywymi przyjaciułmi
zgadzam sie ;]

Alex 
Przyjaciel
płyń z prądem

Wysłany: 06-10-2005, 19:46   

a mi sie podobają ścigacze. Chłopak mnie tym zaraził. On sam chciałby w przyszłości mieć jakiś motor ale ja sie niebardzo zgadzam. Niezbyt miłe wspomnienia mam z motocyklami.

Kriczer 
Przyjaciel
Chessmasta :]

Wysłany: 07-10-2005, 00:03   

Człowiek na motocyklu = dawca organów.

Ja tam nie chciałbym pójść na części zamienne.
  Znak zodiaku: strzelec

jaacaman
*

Wysłany: 13-10-2005, 19:35   

luke napisał/a:
ludzie ktorzy posiadaja scigacze kolego to sa to najlepsi kierowcy motocyklow sprobuj jezdzic tak szybko na zakretach jak oni to pogadamy

Buahaha ha ha ha <błogosławi>
Spadłem z krzesła :)
Dobrzy kierowcy na sportowych motocyklach to jakieś 15-20% :)
Znajdź sportowy motocykl który ma przebieg większy niż 70 tys km :D
Jeśli ktoś chce jeździć dobrze po ulicy na porządnym sportowym motocyklu to i tak powinien zacząć od jazdy w terenie później wyrzyć się na swojej sportowej bestii na torze i jechać na ulice dopiero. Bo jednak teren uczy pokory... Popieram kolege od enduro jednak ja narazie zbieram na CZ 125 cross (na enduro mnie nie stać :( )
Motoryzacją interesuję się nie od dzisiaj więc jeśli ktoś... coś... to niech śmiało pisze :)
  Znak zodiaku: koziorozec

Male_serduszko 

Imię: Angela
Wysłany: 13-10-2005, 19:42   

Motory, motocykle, scigacze - sa sliczne - to fakt!

Moi 2 koledzy mieli kiedys scigacze... Mieli, bo juz nie zyja... Jeden zginal 2 lata temu, drugi rok temu w Mierzwicach... Widocznie tak byc musialo, powiekszyli grono aniołków! Wiec jesli macie taaki sprzet to myślcie i nie popisujcie sie przed innymi, ze umiecie szybko jezdzic i panowac nad maszyna... bo kiedys mozecie sie przeliczyc... Uwazajcie na siebie!!!

Osobiscie uwazam ze super sie jezdzi takim sprzetem z poczuciem, ze wiatr czesze Ci wlosy :D Adrenalina rosnie wraz z predkoscia... :) Wszyscy o tym wiemy!

jaacaman
*

Wysłany: 13-10-2005, 21:37   

Male_serduszko napisał/a:
Motory, motocykle, scigacze - sa sliczne - to fakt!

Moi 2 koledzy mieli kiedys scigacze... Mieli, bo juz nie zyja... Jeden zginal 2 lata temu, drugi rok temu w Mierzwicach... Widocznie tak byc musialo, powiekszyli grono aniołków! Wiec jesli macie taaki sprzet to myślcie i nie popisujcie sie przed innymi, ze umiecie szybko jezdzic i panowac nad maszyna... bo kiedys mozecie sie przeliczyc... Uwazajcie na siebie!!!

Osobiscie uwazam ze super sie jezdzi takim sprzetem z poczuciem, ze wiatr czesze Ci wlosy :D Adrenalina rosnie wraz z predkoscia... :) Wszyscy o tym wiemy!

No to ja jak już nazbieram na sprzęta to będe Twoim 3 kolegą który nie dożyje 25 roku życia :okulary:
Nie no żartuje mnie strzegą anioły i zawsze wychodze cało ze wszystkiego :)
Amen

MoRbieS 
*

Wysłany: 14-10-2005, 12:17   

jaacaman napisał/a:
ja narazie zbieram na CZ 125 cross (na enduro mnie nie stać :( )
Motoryzacją interesuję się nie od dzisiaj więc jeśli ktoś... coś... to niech śmiało pisze :)

piszesz zeby sie nie smiac , ale to jest smieszne, ty interesujac sie motoryzacja od dzis chesz siadac na czesie (cz 125) ty wiesz jaki ten motor jest narwany.... chyba nie
Mialem okazje w swoim zyciu jedzic czesia ,i powiem tyle ten motor napewno nie jest dla poczatkujacych, jego charakterystyka silnika jets nieprzewidywalna...
No ale to twoja sprwa , jak chcesz , to kupuj

Wracajac do tematu, prosze nie nazwywajcie dobrymi motocyklistami tych ludzi któzy kupili sobie motor bo im rodzice dali kase ,albo dostali chwilowego zapału (przyklad powyrzej)
Motocyklista musisz sie urdozic, i a jazda nie polega tylko na scinaniu zakretów i ruszania ze swiecy przy swiatłach, kto sie naprawde tym interesuje ten wie o co chodzi.

jaacaman
*

Wysłany: 14-10-2005, 18:34   

Naucz się czytać.... :/ NIE OD DZISIAJ jest wyraźnie napisane a na CZ nie jeździłem ale jeździłem na setce różnych innych motocykli niestety kolegów i wiem co to jest CZ 125 CROSS !
I tak na marginesie to ten sprzęt nie ma nieprzewidywalnej charakterystki tylko trzeba go wysoko kręcić żeby jechał i wtedy dzieje się bardzo dużo naraz :)
A po moim tekscie o tym jak powinna przebiegać kariera motocyklisty nie przyszło Ci na myśl że nie wsiadł bym jako na pierwszy motor na taką CZ ?

MoRbieS 
*

Wysłany: 14-10-2005, 18:52   

zwracam honor, nie doczytam do konca twoje posta.
Fakt gdybys wsiadal na czesie bez wczesniejszej kariery motocyklowej, zyczyl bym Ci tylko szybkiej bezbolesnej smierci, fakt czesia wkreca sie dopiero na wyskich obrotach
Cytat:
Mialem okazje w swoim zyciu jedzic czesia ,i powiem tyle ten motor napewno nie jest dla poczatkujacych, jego charakterystyka silnika jets nieprzewidywalna...

myslalem ze jestes lama , mialo to zobrazowac charkter tego motoru :P

pozdro ;P[/quote]

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu