No tak też myślałem
A tak w ogole to ciężkie jest życie początkującego forumowicza bo jak ktoś czegoś nie rozumie czy coś tood razu naskakuje, o nic nie pyta
Ciężko mi się przyzwyczaić i też reaguje złością
CZ to jest już sprzęt, może nie tak jak japończyki ale jako pierwszy full to napewno mi mocy nie zabraknie, tylko funduszu brak
Imię: ada
Wysłany: 02-11-2005, 17:52
nie znam się kompletnie na motorach więc się nie denerwujcie jak coś żle napiszę. Mój kolega świetny crossowiec zginął w sobotę na motorze na trasię crossowej. Może to nie na temat, ale za niego[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
kocham kawasaki ZX7 takie piekne orurowane chromowane zabudowane zrobione bez tycgh reflektorkow na sportowo i do tego zcvarne ..aaaaach ....orgazm >:)
nie znam się kompletnie na motorach więc się nie denerwujcie jak coś żle napiszę. Mój kolega świetny crossowiec zginął w sobotę na motorze na trasię crossowej. Może to nie na temat, ale za niego[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
Przykre, ale swoją drogą to co on zrobił takiego na torze że się zabił? To dość rzadkie zjawisko...
[ Dodano: 13 Lis 2005 12:14 am ]
cicha napisał/a:
kocham kawasaki ZX7 takie piekne orurowane chromowane zabudowane zrobione bez tycgh reflektorkow na sportowo i do tego zcvarne ..aaaaach ....orgazm >:)
Z tego co się orientuję to kawasaki ZX7 to raczej sportowy motocykl, więc orurowanie i chrom raczej nie wchodzi w grę ?
Imię: ada
Wysłany: 13-11-2005, 10:15
jaacaman napisał/a:
adunia15 napisał/a:
Przykre, ale swoją drogą to co on zrobił takiego na torze że się zabił? To dość rzadkie zjawisko...
jakoś zamieliłsię na skoczni i w drzewo
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
Ja mam jednoślady we krwi... Mój dziadek w wieku kilkunastu lat jeździł już jakimś ciężkim motocyklem wojskowym (to był chyba Derat). Motocykle towarzyszą mu do dziś i nie wyobraża sobie życia bez nich. Często z nim przebywam, więc przeszło to też na mnie.
_________________ Nawet papier toaletowy wie, że trzeba się rozwijać!
Kocham motocykle i nie wyobrazam sobie zycia bez tych maszyn narazie nie mam swojego motorku ale powoli zbieram i juz niedlugo robie prawko na A
"Benzyna we krwi, wiatr we włosach "
Cytat:
Jakos mnie nie krecą "scigacze", według mnie jest to porazka , zazwyczaj taki motor kupuja ludzie ktozy kompletnie nie umia jedzic ,albo moja marne doswiadczenie.....
i tu sie nie zgodze - wedlug mnie scigacze kupuja osoby ktore kochaja duza predkosc i kreca je te motory.
Mysle ze swoje umiejetnosci mozna doskonale pozakazac w Stuncie a wiele osob cwiczy stunt wlasnie na scigaczach
A dla mnie jak narazie jest tylko mój cudowny, kochany i jedyny skuter, chociaż nie oszczędzam krosa braciszka i kochanego mini ścigacza (chce ktoś kupić)?
Jak dla mnie śmierć na motorze (nie skuterze) byłaby najprzyjemniejszą.
Aaaa jak ktoś jest ze śląska i ma skuter to gorąco zapraszam na stronke:
www.skutery.slask.pl
Więc odrzywiaj się zdrowo, nie pij, nie pal, żeby Twoje organy mogły komuś posłużyć ;]
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 16-05-2006, 16:56
FiFi napisał/a:
Jak dla mnie śmierć na motorze (nie skuterze) byłaby najprzyjemniejszą
Widzialem takich idiotow we Wloszech i w Szwajcarii, widzialem tez wypadek i uwierz mi, ze nie chcialabys tak umrzec. To jest takie dziecinne gadanie.
W Polsce rzadko widze motocykle, ale we Wloszech wypadki motocyklowe sa bardzo czeste, kierowcy jezdza jak idioci - jezdzilem dziennie po 100 km rowerem, albo skuterem to wiem
Zgadzam sie z Jaacamanem, za duzo widzialem tych mlodocianych szalencow, zeby byc zachwycony 15-20-letnimi ludzmi, ktorzy chwala sie jacy to oni nie sa.
Ciekawe czy jakby Ci glowe urwalo to tez by to bylo takie przyjemne
Szczególnie, że urwana głowa potrafi przeżyć sama 2 sekundy (cztałem, że odkrył to jakiś gościu w średniowieczu jak eksperymenty z gilotyną robił ;P) Czyli 2 sekundy bólu pozostają dla Ciebie ;P O Twoich bliskich wolę nie myśleć.....
Ciekawe czy jakby Ci glowe urwalo to tez by to bylo takie przyjemne
Szczególnie, że urwana głowa potrafi przeżyć sama 2 sekundy (cztałem, że odkrył to jakiś gościu w średniowieczu jak eksperymenty z gilotyną robił ;P) Czyli 2 sekundy bólu pozostają dla Ciebie ;P O Twoich bliskich wolę nie myśleć.....
pewnie i tak sie nic nie czuje bo nerwy sa poprzerywane a pozatym jest sie w "lekkim" szoku ...
Okropne, mam nadzieje ze nigdy tak nie zgine...
a tak troche btw. sezon sie dopiero zaczal a juz tak wiele osob zginelo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum