Stary widzialem zlot motocyklistów, zaczał padać deszcz, jak oni wracali jak jakies zmokłe kurczaki... normalnie tak lałem z tego, takie bidule buahahaha, AUTO zwycieza bo jest wygodniejssze chociaz drozsze w utrzymaniu jednak...
zależy jeszcze jaki motor! bo jak kupię sobie ścigacza za 30 tysięcy to w ciągu 5 lat włoże w niego drugie tyle (nie oszukujmy się - serwisowanie takich maszyn kosztuje, i to niemało). Alternatywą są tanie polskie motocykle, ale non-stop trzeba przy nich grzebać. Zdecydowanie wolałbym samochód, najlepiej z LPG za ok. 4-6 tys. - na początek taki by mi wystarczył. Popatrzmy: jedziesz w czasie deszczu, masz radyjko, wygodne fotele - żyć, nie umierać!
Ja w sumie jestem i za tym i za tym. Teraz na oku mam Junaka jak sie uda to on pewnie przechyli szale na strone motocykli.Najmocniejszymi atutami motoru jest to ze jest tani w utrzymaniu, niskie skladki sie placi, wszedzie sie mozna wcisnac i male klopoty z parkowaniem. Autko zas jest o tyle dobre ze jak juz ktos zauwazyl nie leje sie czlowiekowi nic na glowe:P no i to ze autem bez zadnych problemow mozna jechac w zimie bo na motorze to w zimie chyba masohisci piraca:P
Motocykl, zdecydowanie motocykl... chpper, innego nie chce.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
A jak sie jedzie motorem to pomiędzy kroplami... i jaka frajda jest
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum