Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-03-2008, 11:39
W zasadzie nie ma co mowic, Molesty trzeba sluchac.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Czytając poprzednie posty doszedłem do wniosklu, że chwilami temat mocno zszedł z trasy..
A propo Hemp Gru. Mnóstwo osób zainteresowało się bardziej Hip Hopem ( szkoda, że żadnego pożytku z zainteresowania tych osób nie ma ) po tym jak HG wydali swoją płytkę " Klucz ". Kawałki takie jak " Sami Swoi " czy " Nienawiść " stały się niezwykle popularne i dzięki nim osoby, których wcześniej nie posądzilibyśmy oto, że wogule wiedzą czym jest Hip Hop w jednej chwili stały się zagorzałymi fanami. Można było ( i można do tej pory ) spotkać osoby, które twierdzą ( oczywiście bazując na ogromnych zasobach własnej wiedzy ) że prawdziwy Hip Hop to TYLKO I WYŁĄCZNIE - Hemp Gru, Molesta i WWO. Pozostali artyście wg takich ludzi po prostu się nie liczą. Dla mnie jest to żałosne.
Jeżeli chodzi o mój stosunek do Hemp Gru to nieprzepadam za nimi. Ich płyta nie jest dla mnie jakimś rewelacyjnym krążkiem. Kompletnie nie przemawia do mnie Wilku. Gdy grał jeszcze w Moleście także do mnie nie przemawia. Irytuje mnie to, że praktycznie w każdym kawałku musi nawijać o trawce, jaraniu itp. Ostatnio oglądałem wywiad z Hemp Gru i o ile Bilon zachowywał się jak normalny człowiek to Wilku za każdym razem gdy tylko był dopuszczony do głosy wyglądał jakby był na głodzie.
A jeżeli chodzi natomiast o Moleste to skład wg mnie legendarny. Zrobili bardzo wiele dla Rap sceny i należy im się za to ogromny szacunek. Moim faworytem z tego składu jest Włodek.
_________________ Odkryłem to iść pod rękę z muzyką, jestem artystą..
Ostatnio zmieniony przez Hakan 20-03-2008, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum