a co dobrego jest w mezie jeden osiem cwel?
widac ze nie znasz sie na przekazie
Czy ja napisałem, że Mezo, 18L są dobzi? Pytam Ciebie tylko co jest dobrego w HG? Przekaz? HWDP i zjedz skręta to przekaz dla prawilnych małolatów takich jak Ty. Hehe. Daj spokój.
Molesta może była dobra ale 7 lat temu, teraz poziom się podniósł a oni zatrzymali się w czasie. Kiepska technika, flow, badziewne rymy.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 19 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 21-08-2005, 14:10
Znawcą nie jestem, ale Piha pare nut slyszalem i... byly średnie. Sluchać się da, ale nie zachwyci.
"To czysty hip-hop co będzie trwal wiecznie" U Ciebie w mieście
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
[quote="YoTte"]Czy ja napisałem, że Mezo, 18L są dobzi? Pytam Ciebie tylko co jest dobrego w HG? Przekaz? HWDP i zjedz skręta to przekaz dla prawilnych małolatów takich jak Ty. Hehe. Daj spokój.
Molesta może była dobra ale 7 lat temu, teraz poziom się podniósł a oni zatrzymali się w czasie. Kiepska technika, flow, badziewne rymy.[/qu
ale jestes idiota to ich życie i tylko takie lamusy jak ty tak to oceniają a pozatym nie jestem małolatem bo mam wiecej lat niz ty
maniekwaw, skąd wiesz ile mam lat? Śmieszny jesteś. Ten ich przekaz jest dla prostaków i znajdują odbiorców w takich jak ty. A ci, którzy mają trochę więcej rozumu znajdują sobie ambitniejszy HH.
Popiel, zgadza się, Pih jest średni.
Marcus, a słyszałeś Projekt O.S.T.R. Emade (POE)? Tam to w ogóle sie już nie połapiesz o co mu chodzi Dla mnie rządzi płyta "Tabasko", moim zdaniem najlepsza w jego karierze, mam nadzieje, że jeszcze wróci do tego stylu.
Żary jest dobry a co ?? wg mnie na pewno Hemp gru jest lepszy i ich rapowanie o zyciowych klopotach jest lepsze od Pezeta i "jestes laska ostra jak tabasko"
a co do WSP to jest to najlepszy zespol jaki kiedykolwiek istnial
"wierze ze WSP zawsze jest z nami"
Ja tam Kocham HH ale meza nienawidze bo sie sprzedał jednym słowem.
Dla mnie normalni HHowcy to ZBW(poprostu super), WWO(czasem), O.S.T.R(jeszcze jeszcze),
Hep Gru (dobre ale i bezsensowne), Peja(najlepiej najnowsze ale nie uczciwe).
A Mezo, 1 8 L, Verba, Trzeci wymiar...i inni są poprostu do bani!!! Nawet słuchać sie nie da bo gadają już takie bzdury.
Śpiewają tylko i tylko dla kasy...
Oczywiście HH polski... a co do zagranicznego to...
ale stzreliłęs masz zerowe pojęcie o hip hopie a do czego należy żary ??? weś nie wypowiadaj takich tekstów żałosne
Hahahaha Nawet nie wiesz, kto wchodzi w skład Twojego zajebistego zespoliku. Brawo dla Pana, szczere gratulacje. Ale czego można się spodziewać po fanach HG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum