Wysłany: 22-08-2006, 00:34 Moje życie osobiste a pasja/ hobby> TaNiEc...
Umieszczam tego posta, gdyż tak jakby walczę z sobą, ponieważ moją ogromna pasją jest taniec i uwielbiam to robić..kocham. No właśnie kocham to robić i to jest moja druga miłość, gdyż mam chłopaka, który bardzo mnie kocha i ja wiem to bo na każdym kroku przez ostatnie prawie 12 miesięcy bo tyle już ze sobą jesteśmy mi to okazuje. Ale jest problem, gdyż on jest bardzo zazdrosny o mój czas i co z nim robie. (W wiekszosci spedzam go z nim bo jak sie nei widzimy jeden dzień to on juz wariuje.) Zawsze jak rozmawiamy o tańcu to do chodzi do sprzeczki, gdyz on nie lubi tańczyć, a gdy pojawia sie słowo ze mogłabym zatańczyć z kimś innym.. on się obraża, denerwuje i powstaje kolejna sprzeczka.. Nie wiem jak z tego wybrnąc, ponieważ ja też go kocham a z drugiej strony bardzo kocham tańczyć... doszłam tylko do wniosku, że będę to robić bez względu na to czy mu się to podoba. Ale jak mam go skłonić, żeby dzielił ze mna przyjemność z tańca. On jest osobą, która zrobi wszystko dla mnie tylko nie wiem jak mam mu to powiedzieć,aby ze mną dzielił moją pasję:/ Gdyż jestem osobą, którą łatwo wyprowadzić z równowagi zwłaszcza w tej sprawie
_________________ La Vida secreta de las palabras...
Tez mu zacznij czegoś zabraniać albo po prsotu powiedz mu ze to twoja pasja DOSADNIE i że nigdy z tym nie zerwiesz .. mozę zrozumie .. a jeśli nie to nie to raczej nie edziesz miałą z nim łatwo ... oj nie ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Powiedz mu że kochasz to robić tak jak jego i że z tego nigdy nie zrezygnujesz!! A on musi to zaakceptowac jak cię naprawde kocha!! A jak z tym wolnym czasem. Po próbach przecież mozę podnieśc swoją ocięzało d...e i przyjść po ciebie !!
_________________ Jesteś dla mnie tak daleka,
Zimna tak jak sztylet z lodu,
Dlatego ranisz mnie nie wiedząc o tym nie ,
Jak mocno ja kocham cie,
:**
Dobrze wiesz mała,
zostałaś mi tylko ty
Gdybym mógł ja tak śpiewać...
Popieram też pomysł palety zabierz gi na koncert!!
_________________ Jesteś dla mnie tak daleka,
Zimna tak jak sztylet z lodu,
Dlatego ranisz mnie nie wiedząc o tym nie ,
Jak mocno ja kocham cie,
:**
Dobrze wiesz mała,
zostałaś mi tylko ty
Gdybym mógł ja tak śpiewać...
Iskierko, możemy sobie podac dłonie. Moja pasją róznież jest taniec. Tańcze od 6 lat i nie zamierzam przestać! Dużo czasu spedzam na treningach. Niestety mój chłopak nie był w stanie tego zrozumieć. kiedy występowałam w teatrze nie przyszedł do niego,a dwa dni po premierze rozstaliśmy się. On tego chciał. W gruncie rzeczy mysle,ze dobrze sie stało. Bo co to za zwiazek kiedy on nie może tegoz rozumieć. Jednak polecam Ci szczerą rozmowe z chłopakiem. Ale nie przestawaj tańczyc! Nie warto! Polecam taniec wszystkim!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum