Imię: Anna
Wysłany: 04-08-2007, 18:55
Jak najszybciej mieć możliwość kupna nowego aparatu
Myślę, że wszystkie inne marzenia, szczególnie te niezwiązane z niczym materialnym, mam już spełnione
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Mnie aktualnie interesuje wymiana aparatu na takiego za 3 tysiące więc jeszcze trochę muszę dozbierać.
Wiec tak jak synthasy - aparat ;P - lustrzanka cyfrowa
A te niematerialne pozostawie dla siebie ;P
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 04-08-2007, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Przede wszystkim w przyszlosci chce byc niezalezna, miec swietna prace na jakims wysokim stanowisku, zebym mogla wynagrodzic wszystko mamie i odwdzieczyc sie jej za wszytsko i wyslac ja na jakies dluuugie wakacje, gdzie tylko by chciala, a dla siostry kupilabym stadnine koni bo uwielbia te zwierzeta. To z tych dobrych.
Jest paru ludzi, ktorych marzy mi sie nauczyc szacunku dla innych, a przede wszystkim pokazac im, gdzie jest ich miejsce i jak sobie zaszkodzili swoim postepowaniem, ktore bardzo mi sie nie podoba- chcialabym ich ukarac. To z tych gorszych.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Wysłany: 04-08-2007, 20:34
akukaracza napisał/a:
Mnie aktualnie interesuje wymiana aparatu na takiego za 3 tysiące więc jeszcze trochę muszę dozbierać.
Wiec tak jak synthasy - aparat ;P - lustrzanka cyfrowa
Taka fajna lustrzanka z fajnymi obiektywami, to więcej, niż 3 tysiące
Taka fajna lustrzanka z fajnymi obiektywami, to więcej, niż 3 tysiące
Wiem o tym, jednak ja nawet marząc myślę realnie Taka lustrzanka typu nikon D50 z fajnym obiektywem raczej by mi wystarczyła. Wiem, że prawdopodobnie nigdy nie wydam na aparat więcej niż 4 tysiące, bo bałabym się z takim wyjść na ulicę ;P Jednak lustrzanki mają już o wiele większe możliwości niż kompakty czy hybrydy i jeśli będę kiedyś miała możliwość i pieniądze to pewnie sobie jakąś sprawie.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Wysłany: 04-08-2007, 21:30
A ja wolę dłużej zbierać, odkładać, ciułać itd. i kupić sobie taką, o jakiej marzę.
Oczywiście nie ma sensu sobie kupować zbyt dobrego aparatu, jeśli się jego możliwości nie wykorzysta i to też trzeba wziąć pod uwagę
Pięknie jest tak marzyć Póki co mam kompakt Canon PowerShot S2IS
Oczywiście nie ma sensu sobie kupować zbyt dobrego aparatu, jeśli się jego możliwości nie wykorzysta i to też trzeba wziąć pod uwage
Gdybym miała lustrzanke, to raczej nie cykałabym fot na auto, bo nie do tego jest tego typu sprzęt stworzony. Nawet w kompakcie nie wyobrażam sobie robić zdjęć na automacie. Najlepsza zabawa jest w ustawianiu parametrów przecież
synthasy napisał/a:
Póki co mam kompakt Canon PowerShot S2IS
Oh z tego aparatu można naprawdę wiele wycisnąć! Mój kolega robi nim po prostu świetne zdjęcia, gdybym nie wiedziała z jakiego aparatu pochodzą, powiedziałabym, że były robione bardzo drogim sprzętem. Z tym, że on ma do niego kilka dodatkowych 'klamotów' i chore wizje;P
Jednak jest to naprawdę dobry aparat, sama mam canona z serii powershot, jednak słabszego od Twojego. Mimo to nie narzekam, bardzo go lubię, bo uzbierałam na niego 1 200 zł i calutkiego kupiłam za swoje pieniądze. Ale to było już jakiś czas temu niestety, teraz za tą cenę są już lepsze aparaty
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 04-08-2007, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
z takich bardziej przyziemnych to wyjazd do Australii.bardzo bym chciała tak kiedykolwiek pojechać. jeżeli tylko kiedyś będę miała możliwość<czyt.pieniądze>to będzie to pierwsza rzecz jaką zrobię.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum