One są krzywe. To pierwszy komentarz dot. tego rysunku jaki usłyszałam od mamy (też architekt) i od babki z rysunku Więc okręgi są krzywe. To już postanowione. Narysuje drugi taki, jak jakieś wino do domu przyjdzie, bo teraz nie mam co rysować. Piurko, moja muzo! Dzięki Tobie znów rysuję! kOffAm cIeM!
Kiedyś rysowałem sobie od czasu do czasu - mniej więcej rzuciłem to dwa lata temu. 90% prac przepadło - problemy osobiste. Pokazuje to co gdzieś się uchowało.
Uważam identycznie. Kobiety średnio mi się podobają - u pierwszej doczepiłabym się za dużej prawej (lub za małej lewej ) piersi. A u tej drugiej coś mi nie gra z twarzą.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
dokładnie! widzę, ze Ty Source, rozwijasz się pod wieloma względami : ) rysujesz naprawdę ładnie i wygadany chłopak jestes : >
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum