Łaziłam ostatnio po wszystkich sklepach z butami w Galerii Bałtyckiej. Prawie przymierzyłam jedne buty z Aldo- nie było mojego rozmiaru Tych butów nie ma NIGDZIE.
Szare kiecki mogą być w reserved. W promod też widziałam- z dzianiny, troszkę za kolano chyba, rozkloszowana, chyba z jakimiś zakładkami, nie pamietam. Teraz powinna być przeceniona.
Czy klasyczny trencz to coś w tym stylu: http://www.bonprix.pl/bp/...1.12.1&pr=25714 ?
Brzydkie to ;P Wklej może zdjęcie czegoś podobnego. Bo wydje mi się, że tego teraz dużo jest.
Tej wiosny modne będą obrzydliwe lakierowane torby. A fuj.
Kolor niebieski, fiolet,, chyba zółty.
Ponoć falbaniaste mini wracają do łask- kolejna tragedia. Ogólnie falbanki i drapowania wszędzie- tu byłabym na tak, pod warunkiem, że falbanki nie zejdą niżej niż do pasa. No i kokardy oczywiście. Legginsy sio- tu jestem jak najbardziej za.
Buty na koturnie - tu też jestem za. Swoją drogą to w Mango widziałam piękne buty peep toe- jak dla mnie tragedia- mam za szczupłe stopy i każdy but jest na mnie za luźny. W rezultacie palce wychodziłyby mi z tego dziury z z tyłu byłoby luźno i by spadaly Zdecydowanie nie dla mnie.
Spodnie z podwyższoną talią, szerokie nogawki. Styl hippie i etno- wg. mnie to dobrze wygląda tylko jako mały element garderoby.
Wysłany: 13-02-2008, 16:29
jakkolwiek napisał/a:
Szare kiecki mogą być w reserved. W promod też widziałam- z dzianiny, troszkę za kolano chyba, rozkloszowana, chyba z jakimiś zakładkami, nie pamietam. Teraz powinna być przeceniona.
Co do trencza- te drugie propozycje- to klasyczny trencz, o coś takiego mi chodzi.
Trencz w kolorze piaskowym, fioletowe rajstopy, czarne buty i torba.
Fiolet + piaskowy kolor świetnie ze sobą grają, wczoraj to odkryłam.
To fajnie, że wchodzą kokardy, lubię połączenie białej koszulowej bluzki i czarnej kokardy ze wstążki- ładnie to wygląda.
Imię: olek
Wysłany: 13-02-2008, 16:48
Nie mogę znaleźć zdjęcia odpowiedniego -.-
No są takie takie, takie na mniej więcej 5cm obcasonie, sznurowane, takie do kostki, z takim nie do końca okrągłym noskiem (nie wiem jak się nazywa taki nosek profesjonlnie ^^) no i z takimi dziurkami. Nie umiem inaczej wytłumaczyć
No są takie takie, takie na mniej więcej 5cm obcasonie, sznurowane, takie do kostki, z takim nie do końca okrągłym noskiem (nie wiem jak się nazywa taki nosek profesjonlnie ^^)
a to sobie wyobraziłam
ładne zapewne
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: olek
Wysłany: 13-02-2008, 20:23
No no no, Gabi coś w ten deseń ;]
Przeglądałam kiedyś Twoją modę uliczną i tam jedna laska miała podobne buty. Ona miała na sobie taki t-shirt biały z nadrukiem, czarną, dużą czape i generalnie była blondynką, albo ruda była- kurcze, no nie pamiętam.
O, mam http://bp1.blogger.com/_0...-h/DSC00242.JPG
coś w ten deseń te butki ^^
Wysłany: 13-02-2008, 20:57
kamasutra napisał/a:
ale co mi pogrubia ;>?
powiedz ze biust to Ci wyśle cukierki poczta ;D
Chodzi mi o to, że ten fason źle wygląda na dziewczynach ze sporym biustem- źle mnie zrozumiałaś.
Ale jeśli masz A, B, to spokojnie możesz sobie nosić- na zdrowie
Chodzi mi o to, że ten fason źle wygląda na dziewczynach ze sporym biustem- źle mnie zrozumiałaś.
Ale jeśli masz A, B, to spokojnie możesz sobie nosić- na zdrowie
aa to dobrze ;DD
to mogę nosić:DD
dobrze że mnie nie spłaści bardziej ;P
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum