Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 18-04-2007, 14:53
toptop napisał/a:
Ps.ciekawe czy ktoś to jeszcze ogląda.
Nie oglądałam, nie oglądam i nie mam zamiaru oglądać. Wystarczy, że babcia z dziadkiem uporczywie śledzą losy bohaterów mody na sukces, oglądając nawet powtórki.
Dawno, dawno temu, jak leżałam w domu chora i mi się nudziło, to chyba z trzy odcinki oglądnęłam. W pierwszym cały czas prowadzili jakieś męczące dialogi, zaraz przed ślubem. W drugim szli do ołtarza, w trzecim doszli.
message_22 napisał/a:
Zadziwiające jaki amerykański szajs może osiągnąć sukces.
O wiele gorsze wydaja mi się seriale peruwiańskie, brazylijskie i inne tego typu.
Ale one sie przynajmniej kiedys koncza... A MnS jest dalej krecona!
Brazylijscy aktorzy są nawet przystojni. O wiele lepsi niż paskudni, napakowani amerykanie.
Tak, ale ich seriale są bez akcji, ciągle jakieś dialogi, chociaż ja i tak nie oglądam żadnych seriali. Jak dla mnie to takie wypełnienie luki dobowej w TV.
Tak, ale ich seriale są bez akcji, ciągle jakieś dialogi,
Nie zawsze. Jak byłam mała to z przyjemnością oglądałam te sceny, kiedy się całują albo sceny zazdrości:
"- Armando! Jak mogłeś mnie zdradzić z Esmeraldą?!".
Ah te wspomnienia..
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum