Imię: PrZyJaCiEl
Wysłany: 09-11-2005, 15:07 Młode dziewczyny w ciąży...
Hej,
do napisania tego tematu skłoniło mnie to, że dzisiaj w szkole dowiedziałem się że u mojej koleżanki w 1 klasie są 3 dziewczyny w ciąży (15-16 lat mają) jedna jest 8 miesięcy w ciąży druga 6 miesięcy, a trzecia 5 miesięcy jakie jest wasze zdanie o tak młodych dziewczynach w ciąży, jak myślicie co na to ich rodzice i co "ty" byś zrobiła gdybyś zaszła w ciąże przed 17 rokiem życia...
ja pewnie bym urodziła to dziecko... chcociaż sama nie wiem dokładnie.
te dziewczyny które zachodzą w ciąże uważają, że to mało prawdopodobne, ze zajdą w ciąże i dlatego sie nie zabezpieczaja niestety sie myla
Najczęściej pieprzą się po alkocholu to jak mają myśleć???
A po za tym człowiekowi młodemu głupio pójść do sklepu i kupić np. prezerwatywy
Po prostu chciała spróbować, a ze tak wyszło to trudno trzeba się nim zająć (niedobre bachory )
Człowiek po prostu po alkocholu nie myśli o tym tylko się je**e...
Bardzo współczuje swojemu kumplowi bo na imprezie u siebie pojechał jedną i teraz ma problemy...
Jego dziewczyna to kaszalot a go wylali z liceum(jak i tą dziewczynę)...
Puste siksy, na szpilkach i w różowych majtkach z napisem 'PuSh Me PlEaSe!'
Nie zawsze tak jest... u mnie w skzole ejst dziewczyna w ciazy jednym slowem... hmm... brzydka...
Jest to glupota Tych dziewczyn jak i Ich partnerow! Bo wiadomo same sobie dziecka nie zrobily!
Powinny wziasc odpowiedzialnosc za to dziecko i je wychowac, zapewnic mu dom...
Napewno bym nie usunela ciazy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum