Tak, wszystkie sa takie..yhy...smieszny jestes -_-
JA jestem śmieszny? To prosze cie bardzo dziewczynko, wyjaśmij mi dlaczego 13,14 czy 15 latki uprawiają już sex, ale tak żebyś sie nie ośmieszyła właśnie ty. Chyba że dla ciebie jest to normalne że laski w takim wieku sie puszczają i zachodzą przy tym w ciąże. laps. Poza tym widać że nie rozumiesz pewnych kwestii, no ale jeżeli nie rozumiesz teraz to już nie zrozumiesz.
Milva napisał/a:
Chodzi ci o takie jak na twoim avatarze
Czy na moim axatarze są laski dupodajki w wieku 13-17 lat? Chyba cie wyśmieje, BUEHEHEHEHE
Tak, wszystkie sa takie..yhy...smieszny jestes -_-
JA jestem śmieszny? To prosze cie bardzo dziewczynko, wyjaśmij mi dlaczego 13,14 czy 15 latki uprawiają już sex, ale tak żebyś sie nie ośmieszyła właśnie ty. Chyba że dla ciebie jest to normalne że laski w takim wieku sie puszczają i zachodzą przy tym w ciąże. laps. Poza tym widać że nie rozumiesz pewnych kwestii, no ale jeżeli nie rozumiesz teraz to już nie zrozumiesz.
Nie, nie jest noralne w tym wieku uprawiac seks, ale nie wszystkie sa puste i puszczalskie. Przesadzasz. Znam dziewczyne, ktora w tym wieku zaszla w ciaze i nie nazwalabym jej puszczalskiej czy tez pustej.
Cytat:
Czy na moim axatarze są laski dupodajki w wieku 13-17 lat? Chyba cie wyśmieje, BUEHEHEHEHE
A raczej powinnienes siebie. To byla IRONIA! Po prostu wysmialam twoj avatar.
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 10-11-2005, 11:35
pod koniec pierwszej klasy liceum okazało sie ze kolezanka z klasy jest w ciąży. Nauczyciele nie robili problemu [no moze na początku było troche gadania o tym czy sobie poradzi], żadnych niemiłych uwag. urodziła w styczniu, juz w drugiej klasie. nie przerwała nauki, zdała mature a teraz jest na studiach zaocznych. A coreczke ma śliczną.
To jak nazwiesz takie które oddają sie w takim wieku?
Milva napisał/a:
Znam dziewczyne, ktora w tym wieku zaszla w ciaze i nie nazwalabym jej puszczalskiej czy tez pustej.
NIe wiem dlaczego zaszła, może została zgwałcona, ale jeżeli nie to owszem jest pusta, nieodpowiedzialna dziecinna itp itd.
Milva napisał/a:
Po prostu wysmialam twoj avatar.
Za to twój jest piękny, aż mi łezka w oku stanęła A poza tym gów** mnie obchodzi to co ty sobie myslisz, jesteś załosna i tyle, aha i pamiętaj że za wyśmiewanie czegokolwiek związanego z danym userem jest karane wiec pilnuj sie dziewczynko bo ja tu mam władze a nie ty.
blablabla napisał/a:
pod koniec pierwszej klasy liceum okazało sie ze kolezanka z klasy jest w ciąży
No, ale to nie było 13 lat, tylko prawie 18, to jest różnica.
1 Moderator ma prawie zawsze racje
2 Admin ma zawsze racje
3 Jęsli moderator nie ma racji to Admin ma racje a moderator miał tylko chwile słabości
Ale w tym wypadku zgdzam isę z krystiano .. skoro nawet taka 14 , 15 ,16 idzie się jeb*ć z kimś starszym bo go kocha to wtedy jest naiwna , ale jełśi daje się komuś bo chce byc zaliczona i mieć to za soba to swykła dziw*ka jest ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Wysłany: 10-11-2005, 18:57
Ja uważam iż są one troszku nie rozsądne hahaha
Wszystkie panny które zaczynają wcześnie współżycie to albo jakieś niewyżyte i niedopieszczone dzieci albo całkiem mózgu nie mają. Wszystkie moje koleżanki które zaczęły w takim wieku współżycie były po**bane
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Wysłany: 10-11-2005, 19:47
z tego co wiem, mieli jakąś sprawe w sądzie, on był od niej starszy a ona nie miała ukonczonych 16 lat. Niestety nie pamietam dokładnie.. ;/
a zgodę na ślub udzielał biskup..
Wysłany: 10-11-2005, 22:46
ale wiesz co? to dziecko jej słuzylo [nie dosłownie ofkors ]
zmądrzała, przestała brać, palić i pić.. znacznie sie uspokoiła.
tylko nie wiem czy ten stan sie nadal utrzymuje.
po prostu musiała sie zająć dzieiciakiem i zmądrzeć, dlatego pewnie przestała, ale dzięki temu że tak wcześniue matką została istnieje duze prawdopodobieństwo że doczeka pra pra wnuków
JA myślę ,że takie dziewczyny chodzą do łóżka z swoimi chłopakami,bo min.:
-uważają,że dzewictwo to coś wstydliwego
-skoro koleżanki 'to' robiły to ona tez chce się sprawdzic,
-z ciekawości,
-chcą wcześniej wkroczyc w dorosłośc,poczuc ,że już zamknęły za sobą etap dzieciństwa i są dorosłe,
NIe popieram tak wczesnej inicjacji seksualnej,no ale żeby tak niemoralnie??A tak to mam pytanko:dlaczego faceci tak często gdy mają kilka partnerek z którymi regularnie współżyją w pewnym momencie zakańczją z nimi znajomośc i szukają żony która jest dziewicą??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum