mój typ to miss telewidzów. a Wy jakie macie typy... są dziewczyny na które wam poprostu ślinka leci heheheh:) mówie tu o świecie wirtualnym, bo realnym to ja też juz mam swoje aniołki wypatrzone:) aha ...Katie Holmes mi sie podoba bardzo też...
z góry sory adminów, jeśli taki temat został już zamieszczony, ale szukac mi sie niechce;/
Ostatnio zmieniony przez spiderafc 07-04-2007, 23:32, w całości zmieniany 2 razy
mój typ to miss telewidzów. a Wy jakie macie typy... są dziewczyny na które wam po prostu ślinka leci heheheh:) mówie tu o świecie wirtualnym, bo realnym to ja też juz mam swoje aniołki wypatrzone:)
Jestem dziewczyna i co prawda ślinka mi na widok innych dziewczyn nie leci, ;p ale moim zdaniem najładniejsza z polskich kandydatek i chyba najbardziej naturalna jest Dominika Brzeska, pamiętam, że byłam zła, że to nie ona została Miss Polski.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum