Kocha³am siê w Mateuszu w przedszkola. Z moj± kole¿ank± - Dominik± k³óci³y¶my siê, która bêdzie le¿a³a bli¿ej niego podczas poobiedniego le¿akowania. ;p Zabawnie by³o.
Przesta³am siê w nim kochaæ jak mu gile na sweter wylecia³y. -.-
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Imiê: Ola
Wys³any: 05-08-2007, 19:36
ja od zerówki kocha³am siê w takim Wojtku, swoj± "mi³o¶c" okazywalismy sobie poprzez rzucanie siê o³ówkami itp raz nawet wys³a³am mu walentynkê (to by³o chyba w 3 klasie podstawowej)ale moja kolezanka tak g³o¶nio to powiedzia³a drugiej kole¿ance ¿e on us³ysza³ i by³o mi strasznie wstyd. od tamtej pory go nienawidzê.
ja oprocz tego ze za wszelka cene chcialam odbic chlopaka mojej o 5 lat starszej siostrze to w dodatku kochalam sie w takim jednym Jarku...
chodzilismy ze soba 5 razy.. zawsze to on ze mna zrywal a pozniej wracal.A gdy w koncu ja z nim zerwalam to juz w ogole nie chcial wrocic heh
wysylalam mu walentynki i pisalam lisciki..a raz w 3 kl podstawowki umowilismy sie na "calowanie" w szatni w szkole ale stchorzylam i ucieklam
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK G£OWY.
Imiê: Agatka
Wiek: 18 Do³±czy³a: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Sk±d: z Polski ;]
Wys³any: 09-08-2007, 22:58
ja jak by³am ma³a to uwielbia³am patrzeæ na mecze koszykówki i zauroczy³am siê Michael'em Jordanem w przedszkolu mia³am te¿ kilku wybranków i w zerówce zawsze wo³a³y¶my z kole¿ank± takich dwóch do zabawy w owieczki i wilki my oczywi¶cie by³y¶my owieczkami a potem jak nas ju¿ z³apali to dar³y¶my siê w niebog³osy i skar¿y³y¶my siê pani w zerówce
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ¶lad...
Imiê: Natalia
Do³±czy³a: 09 Sie 2007 Posty: 50 Sk±d: Kraków ^^
Wys³any: 10-08-2007, 19:45
Heh Fajniutkie historie Ja pierwszy raz kocha³am sie w Kamilu chyba w 2 klasie i pamietam ¿e podoba³ siê on jeszcze Ance i Justynie prawie sie o niego pobi³y¶my ^^ ale na szczê¶cie do tego nie dosz³o
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum