wg mnie nie ma mi³o¶ci idealnej. jest np. mi³o¶æ dojrza³a. ale idea³y nie istniej±. wyobra¼my sobie mi³o¶æ idealn±- ludzie siê rozumiej± bez s³ów, nie musz± szukaæ kompromisów, s± idealnie dobrani, ¿adnej sprzeczki, nie potrzebuj± niczego, oprócz siebie... jak na moje to wieje nud±!! ludzie musz± walczyæ o mi³o¶æ! nic nie jeste tak samo z siebie piêkne.
[ Dodano: 14 Maj 2006 12:06 pm ]
wg mnie nie ma mi³o¶ci idealnej. jest np. mi³o¶æ dojrza³a. ale idea³y nie istniej±. wyobra¼my sobie tak± IDEALN¡ mi³o¶æ- ludzie rozumniej± siê bez s³ów, ¿adnej sprzeczki, nie musz± szukaæ kompromisów, nie musz± siê staraæ, bo przeciez ju¿ jest piêknie, nie musz± niczego zmieniaæ... jak na moje to wieje nud±!! nic nie mo¿e byæ takie odrazu piekne, bo nie bêdziemy tego kiedy¶ doceniaæ. mi³o¶æ polego na walce z przeciwno¶ciami itp
_________________ poznam Ciê po zapachu snów, po têsknocie w Twoich oczach, któr± gasi widok mój
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
... ja tam wierze w mi³o¶æ.... t± magiczn±... przynajmniej jest ciekawie.... dla samej chemii to nie wiem czy by mi siê wogóle na jaki¶ podryw chcia³o i¶æ ( no dobra.. chcia³o i to bardzo)... ale tak to motywacja jak nic podwójna...
_________________ Ka¿da W³adza To GWA£T Na Ludzko¶ci!!!
no coz, nie ma co ukrywac, ze jest to chemia, a wlasciwie bioreakcje chemiczne, ktore uwalniaja jakies tam hormony itd. to jest czysto biologiczne tlumaczenie, ktore duzo ma w zwiazku z rzeczywistoscia.
ja od swojej strony chcialbym wierzyc w cos takiego jak taka prawdziwa milosc i oddanie sobie nawzajem dwojga ludzi. niestety, rzeczywistosc mocno modyfikuje t± mysl.
_________________ poprzedni opis dotycy³ dawnej sytuacji politycznej. teraz w³a¶ciwszy by³by: jak nie sraczka to tarczka...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum