Mimo ze nie jest idealna, warto wierzyc ze taka jest
czy spotkalas kiedys faceta bez wad? jesli tak to taka milosc mzoe istniec tylko wtedy, gdy ten sie zwiazal z kobieta, ktora rowniez ma same zalety. TO jest milosc idealna. a takie "wierzenie", ze cos jest idealne jest bardzo, ale to bardzo zaslepiajace. nie zauwazasz zmian, zgadzasz sie na wszystko itd. slyszalas o utopii? wlasnie wierzac w idealy komunista Lenin chcial stworzyc panstwo idealne. do dzis czujemy tego skutki.
_________________ poprzedni opis dotycy³ dawnej sytuacji politycznej. teraz w³a¶ciwszy by³by: jak nie sraczka to tarczka...
Mi³o¶æ prawdziwajest tylko jedna w ¿yciu a zakochaæ wiele jak to ktos na pocz±tku napisa³. Zgadzam siê w 100%A idea³ów niema oczywi¶cie ale moim idea³em jest mój ch³opak i ma takie zalety ktore mi sie podobaja i atkie wady ktore mi raczej nie przeszkadzaj± wiec dla mnie jest idealny:****
_________________ "... nie na krze¶le nie we ¶nie, nie w spokoju i nie w dzieñ, nie chce ³atwo nie za sto lat, chcia³bym umrzec z mi³o¶ci, nie bez bólu i nie w domu, nie chce szybko, nie chce m³odo, nie szczê¶liwie i w¶ród bliskich, chcia³bym umrzec z mi³o¶ci..."
Idea³ów nie ma i mi³o¶æ równie¿ nie jest idealna bo to s³owo nie pasuje. Mi³o¶æ jest jedyna,niepowtarzalna,cudowna a czasami przykra,bolesna,za³amuj±ca,czasami potrafi nawet odebraæ ¿ycie(samobójstwo).
Mi³o¶æ jedyna jest i nie zna koñca.
Moja mi³o¶æ jest prawdziwa ,jedyna ale czsami te¿ przykra niestety.
Kocham Cie Kochanie i Nigdy Nie Przestanê!
_________________ ,,Nawet je¶li czasem trochê siê skar¿ê – mówi³o serce – to tylko dlatego, ¿e jestem sercem ludzkim, a one w³a¶nie s± takie''. . .
A dla mnie mi³o¶æ to uczucie ktore przychodzi z czasem. nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia... cos takiego poprostu nie istnieje.owszem oboje ludzi moga byc ku sobie od samego poczatku, od pierwszego spojrzenia ale.. to jeszcze nie milosc. idealnej milosci nie ma bo cos idealnego jest od tak sobie a milosc trzeba pielegnowac. trzeba byc tego pewnym i walczyc o uczucie bo inaczej predzej czy pozniej wygasa. wszystko zalezy od czasu mocy charakteru i zyczliwosci losu. z osobistego doswiadczenia moge powiedziec ze my sami budujemy to uczucie i kierujemy nim nie odwrotnie. kazdy z osobna jest kowalem swojego losu swoich uczuc
w³a¶nie przeczyta³am wszystkie posty od 1 do 9 strony i widaæ, ¿e z regu³y Ci co s± zakochani to uwa¿aj±, ¿e istnieje (idealna) mi³o¶æ, a Ci co s± sami lub maj± za sob± nie za przyjemny zwi±zek traktuj± to tylko jako przyzwyczajenie i zjawiska chemiczne. I chyba dobrze, pomy¶lmy jakie by by³o wszystko nudne gdyby wszyscy tutaj byli zakochani W zasadzie to przyjemnie siê czyta³o i bardzo mi siê teraz przyda --> dziêx Piszcie dalej
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum