Imiê: czterdzie¶ci cztery
Do³±czy³a: 04 Lis 2006 Posty: 1201 Sk±d: de profundis
Wys³any: 12-01-2007, 20:15 Mi³o¶æ na zawsze.
Ilu z was uwa¿a, ¿e partner, z którym obcenie jeste¶cie jest waszym ostatnim?:)
Czy wcze¶niej wi±zali¶cie siê z kim¶ wiedz±c, ¿e przed wami jeszcze wiele mi³o¶ci?Je¿eli tak, to dlaczego w ogóle byli¶cie w takich zwi±zkach?
Mi³o mi Jestem z moim ch³opakiem trzy lata, zawsze by³ moim najlepszym przyjacielem, prze¿yli¶my razem tyle z³ych rzeczy, tyle dobrych, rozumiemy siê, nie potrafiê bez niego funkcjonowaæ, wiêc dlaczego mam my¶leæ, ¿e bêdzie kolejny jak wiem, ¿e nie??
ja tak nie uwazam, jestem zbyt mlody i zbyt piekny zeby sie wiazac odrazu do konca zycia
Ta, jakby ka¿dy facet mia³ takie podej¶cie jak Ty, to ekhm^
A co do mnie to nie wiem, czy bêdê z kim¶ przez ca³e ¿ycie, jak na razie mam takie za³o¿enie i chcê ¿eby tak by³o, ale nie wiem co przynienie dzieñ nastêpny.
Mówi±, ¿e wszystko przemija, ale wg mnie mi³o¶æ mo¿e trwaæ wiecznie.
Na pewno nie mam podej¶cia, ¿e jestem zbyt piêkna i m³oda, wiêc mogê mieæ jeszcze setki <kilku..>partnerów ;]
_________________ "Mówisz: wiem czego chcê, i ¿e tego w³a¶nie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
wiêc po³ó¿ siê przy mnie i zróbmy to teraz!
Poka¿ê Ci jak siê spada z dachu, nauczê Ciê jak siê spada z dachu... "
Mówi±, ¿e wszystko przemija, ale wg mnie mi³o¶æ mo¿e trwaæ wiecznie.
Na pewno nie mam podej¶cia, ¿e jestem zbyt piêkna i m³oda, wiêc mogê mieæ jeszcze setki <kilku..>partnerów ;]
Je¿eli ludzie kochaj± siê naprawdê to ich mi³o¶æ bêdzie trwaæ wiecznie
_________________ czytaj mnie ukradkiem.
Ostatnio zmieniony przez Darn 12-01-2007, 20:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Imiê: czterdzie¶ci cztery
Do³±czy³a: 04 Lis 2006 Posty: 1201 Sk±d: de profundis
Wys³any: 12-01-2007, 20:55
darn, nie chcê Ciê w ¿aden sposob ura¿aæ, bo nigdy o Tobie ¼le nie my¶la³am-ale teraz naprawde mi³o mnie zaskoczy³a¶ i nie spodziewa³am siê, ze my¶lisz a¿ tak dojrzale.dziêkujê:)
Cytat:
ja tak nie uwazam, jestem zbyt mlody i zbyt piekny zeby sie wiazac odrazu do konca zycia
ale dlaczego tego wszystkiego nie mo¿na robiæ z jednym partnerem?
darn, nie chcê Ciê w ¿aden sposob ura¿aæ, bo nigdy o Tobie ¼le nie my¶la³am-ale teraz naprawde mi³o mnie zaskoczy³a¶ i nie spodziewa³am siê, ze my¶lisz a¿ tak dojrzale.dziêkujê:)
Ja.
Mimo, ze nie znamy sie zbyt dlugo to wiem, ze chcialabym z Nim dzielic codziennosc, urodic mu dzieci, wychowywac je, zestarzec sie. Czasem jak na Niego patrze to widze Go za 20 lat jak siedzi i patrzy na mnie i ma w oczach to co teraz..
Cytat:
Czy wcze¶niej wi±zali¶cie siê z kim¶ wiedz±c, ¿e przed wami jeszcze wiele mi³o¶ci?
Hmmm... Okreslilabym to raczej tym, ze czulam przez skore ze to chyba nie to. Ale daleko mi bylo od podejscia, ze sobie tak pobede z tym a potem z innym.. Przykro stwirdzic, ale dopiero przy blizszym poznaniu okazywalo sie, ze to jednak nie jest to... i zadna praca wlozona w zwiazek tego nie zmieni.
Cytat:
Je¿eli tak, to dlaczego w ogóle byli¶cie w takich zwi±zkach?
Bo bylam glupia i niedojrzala i pewnie tez balam sie samotnosci. Chyba nadal gdzies we mnie siedzi ten strach... Najgorzej, ze przez swoja niedojrzalosc skrzywdzilamw sumie bardzo porzadnego faceta.
Po prostu by³am za m³oda i wiedzia³am ¿e jeszcze wiele przede mn±...Poza tym by³o parê spraw które mi przeszkadza³y...Teraz to co innego...To siê po prostu czuje:) ¯e to ten wyj±tkowy:)
_________________ Kobieta wywiod³a mê¿czyznê z raju i tylko ona mo¿e go tam
zaprowadziæ...
chociaz mam dopiero (no prawie) 16 lat, to facet z ktorym jestem, jest dla mnie ostatnim. wiem ze to w sumie nie mozliwe, ale w tym momencie nie wyobrazam sobie ze pewnego dnia nasze drogi sie rozejd±... a jesli sie rozejda kiedys, to nie wiem jak sobie z tym poradze. Bedzie ciezko...
_________________ (...)
-Pewnego dnia ogl±da³em zachód s³oñca czterdzie¶ci trzy razy - powiedzia³ Ma³y Ksi±¿ê, a w chwilê pó¼niej doda³: - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha siê zachody s³oñca.(...)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum