a Twoja odpowiedz jak niedojrza³ego gówniarza któy jeszcze nie prze¿y³ prawdziwej mi³o¶ci.
Erill napisa³/a:
Przykro mi...
Byliscie razem od 16 roku zycia???
Jooooj.. kawal mlodosci..
Dziêki. Tak od 16 roku ¿ycia..prze¿yli¶my razem tak duzo.... Nie potrafie siê pozbieraæ, nie wiem co ze sob± robiæ. a teraz nie dociera do mnie to wszystko ...jestem dziwnie spokojna
_________________ "¿ycie jest piêkne kiedy ¿yc siê potrafii"
Chyba jeszcze nie dociera..
gad jaki to musi byc szok dla czlowieka...
I dlatego w³a¶nie nigdy nie jestem pewna do koñca, nigdy sobie nie obiecujê, ¿e to ten, nigdy nie mówiê, ¿e na zawsze. By³am gotowa na ka¿d± ewentualno¶æ- w jakim¶ stopniu mniej bola³o. Nie warto tak do koñca zag³êbiaæ siê w tym wszystkim, bo nigdy nie wiadomo, co mo¿e siê staæ.
_________________ Kiedy¶ kto¶ Ciê opu¶ci- u¶wiadom to sobie, b±d¼ na to gotowy, mniej boli...
Imiê: Aneta
Do³±czy³a: 11 Sie 2007 Posty: 1026 Sk±d: Wielkopolska
Wys³any: 28-09-2007, 17:31
zwi±zek polegaj±cy na tym, ze "partnerzy" tak naprawdê nie wiedz±, czy nimi s± te¿ mo¿e byæ b. fajny.. tylko, trzeba byæ ostro¿nym.. bo potem zostaje tylko ból..
_________________ "A ¿yæ mo¿esz tylko dziêki temu, za co móg³by¶ umrzeæ".
Za ukochan±, przysz³± ojczyznê.
Imiê: Rafa³
Wys³any: 29-09-2007, 08:55
devir napisa³/a:
Watpie zeby to faktycznie i szczerze mialo dzialac..
Dok³adnie... Je¿eli s± uczucia, to one wi±¿± i umacniaj± obie strony zwi±zku... Je¿eli tak nie jest, to znaczy, ¿e owe uczucia nie s± do koñca szczere, albo po prostu ich nie ma.... Nie w takiej formie w jakiej powinny byæ...
Wys³any: 29-09-2007, 08:56
Ja nie nastawiam siê na bycie z kim¶ w wieku 19 lat do koñca ¿ycia... nie wiadomo, co bêdzie chocia¿by za miesi±c, za dwa, rok.
I nie powiem mu "chcê byæ z Tob± do koñca ¿ycia" bo to baaaaaaaaardzo d³ugo. I najprawdopodobniej w tym wieku jest to nierealne.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum