Imiê: Aneta
Do³±czy³a: 11 Sie 2007 Posty: 1026 Sk±d: Wielkopolska
Wys³any: 20-09-2007, 16:29
diva-licious napisa³/a:
ja wiem ze juz nigdy nikogo nie pokocham
A ja wierze i ¿yczê Ci tego, ze pokochasz. Mi³o¶æ jest tak nieprzewidywalna, ze niewiadomo, co siê stanie.. mo¿e ju¿ teraz znasz osobê, któr± bêdziesz kochaæ ponad wszystko...a mo¿e j± spotkasz? Najwa¿niejsze, zeby nie wmawiac sobie, ze juz Ciê milo¶æ w ¿yciu nie spotka..
diva-licious napisa³/a:
Kocha sie raz w zyciu
Wcale nie.. mi³o¶ci m³odzieñcze.. tych najwiêcej. Potem ju¿ powa¿niejsze.. tych znacznie mniej i ta najwa¿niejsza jedyna-ostatnia.
_________________ "A ¿yæ mo¿esz tylko dziêki temu, za co móg³by¶ umrzeæ".
Za ukochan±, przysz³± ojczyznê.
¯elowa, ja jestem zdania ze milosc przezywa sie raz w zyciu. Ja ja juz przezylam,mlodo ale juz kochalam...wiecej nie zamierzam,bo boje sie zaufac a poza tym bedac z inna osoba myslami zawsze bd z tym "jednym".. po co robic komus nadzieje skoro ja wiem ze i tak nigdy nikogo nie pokocham?
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK G£OWY.
diva.. nigdy nie bedziesz wiedziala tego, ze juz nikogo nie pokochasz...
T sie tak mowi, a juz nikogo nie okocham, nikomu nie zaufam. Ale nie wolno sie zamykac na ludzi ze strachu...
Przejdzie Ci. Nie predko zapewne ale przejdzie Ci i zobaczysz ze jeszcze bedziesz kochana i bedziesz ochac
¯elowa, ja jestem zdania ze milosc przezywa sie raz w zyciu. Ja ja juz przezylam,mlodo ale juz kochalam...wiecej nie zamierzam,bo boje sie zaufac a poza tym bedac z inna osoba myslami zawsze bd z tym "jednym".. po co robic komus nadzieje skoro ja wiem ze i tak nigdy nikogo nie pokocham?
Najzabawniejsze jest to, ¿e wiêkszo¶æ ludzi nie potrafi z³amaæ obecnego stanu emocjonalnego i sposobu my¶lenia. Wygl±da to mniej wiêcej tak - kiedy spêdzamy naprawdê fajne chwile z drug± osob± mamy prze¶wiadczenie ¿e te chwile bêd± trwa³y wiecznie(du¿o osób w tym temacie w ten sposób siê wypowiedzia³o), natomiast gdy spotyka nas co¶ z³ego, trwamy w przekonaniu ¿e tak by³o zawsze i tak na zawsze pozostanie. Bardzo b³êdne i szkodliwe my¶lenie.
Dla w³asnego szczê¶cia warto nauczyæ sie b³yskawicznej zmiany podej¶cia. Dziêki kotwicom emocjonalnym i neuroasocjacjom mamy mo¿liwo¶æ wprowadzenia sie w ka¿dej sytuacji w dowolny nastrój - od kreatywnej twórczo¶ci po bezgraniczna mi³o¶æ do ¶wiata.
diva.. nigdy nie bedziesz wiedziala tego, ze juz nikogo nie pokochasz...
T sie tak mowi, a juz nikogo nie okocham, nikomu nie zaufam. Ale nie wolno sie zamykac na ludzi ze strachu...
Przejdzie Ci. Nie predko zapewne ale przejdzie Ci i zobaczysz ze jeszcze bedziesz kochana i bedziesz ochac
ja sie po prostu boje..sparzylam sie i boje sie nastepneo razu... nie chce juz cierpiec a mam wrazenie ze wszyscy wkolo mnie rania..dlatego wole unikac ludzi...nie jestem masochistka i bol nie sprawia mi przyjemnosci
ZAKOCHANA PO USZY.
diva.. Ale prawda jest taka, ze zycie tak wyglada. Czasem samkuje miodem, czasem gorzkimi zlami.
I wiem, ze gdy czlowieka cos boli to uwaza, ze wszyscy naokolo go rania...
To normalne.
Wiesz co, gdybym ja miala takie podescie jak Ty to bym z domu nie wychodzila juz o wszystkich neagtywnych i naprawde bolesnych doswiadczeniach jakie mi zycie przynioslo. Moze jestem od nich silniejsza a moze slabsza. Ale napewno inna i napewno nie zamknieta..
Erill, wiesz...w szkole np czy gdy jestem gdzies z kolezankami i kolegami staram sie ukryc moj zal itd. ale to jest takie robienie dobrej miny do zlej gry...smiech przez lzy..na dluzsza mete jest to strasznie meczace.Czasem mam wrazenie ze jestem zamknieta w klatce i nie moge sie z niej uwolnic mam wrazenie ze krzycze ale nikt nie chce mi pomoc przygnebiajace
ZAKOCHANA PO USZY.
Moja droga,
muszê zaprotestowaæ. Otó¿ istniej± tacy, którzy potrafi± kochaæ. Rozumiem, ¿e nie trafi³a¶ akurat na tego odpowiedniego, ale nie powinna¶ tak mówiæ, gdy¿ jaki¶ forumowy ch³opak mo¿e poczuæ siê ura¿ony. Gwarantujê, ¿e jest tu przynajmniej jeden, który szczerze i gor±co kocha.
Ka¿dy potrafi kochaæ, tylko uwydatnia siê to lub "zapada" pod wp³ywem wychowania i ¶rodowiska.
Ahahahaha, a ja s³yszalem ze to kobiety nie potrafia kochac
Najlepsze jest to ze poniekad to prawda, przyjaciel mi to tak wyt³umaczyl.
-Facet kobiete pordywa, zdobywa i sa razem, potem (podczas zwiasku) prawi jej komplementy, przytula ja czule, zapewnia bespieczenstwo, mowi mile rzeczy, milczy jak ma okres i wys³uchuje wszystkiego ect. a kobieta co ? a kobieta sie oddaje
[ Dodano: 20-09-2007, 22:07 ]
diva-licious napisa³/a:
Erill, wiesz...w szkole np czy gdy jestem gdzies z kolezankami i kolegami staram sie ukryc moj zal itd. ale to jest takie robienie dobrej miny do zlej gry...smiech przez lzy..na dluzsza mete jest to strasznie meczace.Czasem mam wrazenie ze jestem zamknieta w klatce i nie moge sie z niej uwolnic mam wrazenie ze krzycze ale nikt nie chce mi pomoc przygnebiajace
Moze sie wyzal komus, mi pomaga³o, albo poplacz z 1h do poduszki, musisz wyzucic ten smutek z siebie.
_________________ "Autorytet, rz±d, w³adza, pañstwo - ka¿de z tych s³ów oznacza to samo - ¶rodek nacisku i wyzysku..."
Ahahahaha, a ja s³yszalem ze to kobiety nie potrafia kochac
Najlepsze jest to ze poniekad to prawda, przyjaciel mi to tak wyt³umaczyl.
-Facet kobiete pordywa, zdobywa i sa razem, potem (podczas zwiasku) prawi jej komplementy, przytula ja czule, zapewnia bespieczenstwo, mowi mile rzeczy, milczy jak ma okres i wys³uchuje wszystkiego ect. a kobieta co ? a kobieta sie oddaje
moze powiedz przyjacielowi, by przestal sie zadawac z kobietami, ktore nie maja wlasnego zdania i sa bierne. niech znajdzie taka z ktora poflirtuje, ktora tez bedzie o niego zabiegac i mowic mu mile rzeczy, a na koniec nie tyle mu sie odda co bedzie wspolpracowac
moze powiedz przyjacielowi, by przestal sie zadawac z kobietami, ktore nie maja wlasnego zdania i sa bierne. niech znajdzie taka z ktora poflirtuje, ktora tez bedzie o niego zabiegac i mowic mu mile rzeczy, a na koniec nie tyle mu sie odda co bedzie wspolpracowac
No wlasnie w 90% na taka trafil, trzeba by bylo go pos³uchac jak on to mowi. Ja to w skrocie napisalem
_________________ "Autorytet, rz±d, w³adza, pañstwo - ka¿de z tych s³ów oznacza to samo - ¶rodek nacisku i wyzysku..."
Mój "przyjaciel" za to mówi ¿e kobieta do 25 roku ¿ycia jest "pieprz*na" od 25 roku ¿ycia ju¿ siê "pie*rzy".
Cytowane wprost .
Gwiazdkuj przekleñstwa / Darn.
Nie mia³em pojêcia ¿e czasownik wywodz±cy siê od rzeczownika pieprz jest wulgarny. Na nastêpny raz dostosuje sie.
Imiê: Aneta
Do³±czy³a: 11 Sie 2007 Posty: 1026 Sk±d: Wielkopolska
Wys³any: 21-09-2007, 20:15
diva-licious napisa³/a:
Nie mo¿esz tego wiedzieæ..
_________________ "A ¿yæ mo¿esz tylko dziêki temu, za co móg³by¶ umrzeæ".
Za ukochan±, przysz³± ojczyznê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum