kamasutra, mo¿na mieæ i dwana¶cie i co¶ sob± reprezentowaæ, wiedzieæ, czego siê chce, mo¿e nawet mieæ dystans do samego siebie?
wiek nie gra roli, jedni dojrzewaj± wcze¶niej, inni pó¼niej, po nas to na przyk³ad widaæ
Moja droga nie chce Cie martwic ale pewne psychiczne predyspozycje zdobywa sie jednak z wiekiem.
Byc moze kilka wiekow wstecz bylabys bardzo dojrzala i znajaca zycie i swiat kobieta. Ale w dobie dziesiejszej cywilizacji i postepu nadal jestes dziewczyna ktorej moze sie wiele rzeczy zmienic. Dystans do sibie?
Ciezko zbudowac dystnas do siebie w czasie gdy buduje sie wlasna tozsamosc a Ty jestes na etapie jej ksztaltowania.
Wiek moze nie gra az takiej roli. Ale pewne etapy w zyciu nalezy przejsc i nie moja wina ze wypada, ze dopiero po 20 roku zycia mozna mowic o stablinej tozmassci
Nie wierzê w mi³o¶æ na odleg³o¶æ. Z czasem staje siê ona bardzo sztuczna. Wiadomo, ¿e nie mogê poznaæ kogo¶ dobrze tylko za pomoc± internetu czy telefonu. Taka osoba mo¿e mówiæ / pisaæ jedno, a robiæ drugie. Co prawda istnieje co¶ takiego jak zaufanie, ale ja wolê podchodziæ z dystansem do takich spraw.
_________________ Odkry³em to i¶æ pod rêkê z muzyk±, jestem artyst±..
Mi³o¶¼æ na odleg³o¶æ istnieje ale jest najsilniejsza gdy partnerzy najpierw s± blisko siebie przez d³ugi czas a potem ¿ycie sparwai ¿e musz± byæ daleko. W innym przypadku jest to samoistne skazanie siê na têsknotê, domys³y, zazdro¶æ. Ale gdy siê tak naprawdê UFA to nie ma problemu,
_________________ "Buki nie da siê w ¿aden sposób ogrzaæ"
Lubiê Baka Baki i Basia Tygrysie Oko xD (lepsza ni¿ Chuck Norris)
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 22-03-2008, 17:51
kamasutra napisa³/a:
wiadomo ze nie bêdzie tak ci±gle jakie¶ spotkania musza przed tym byæ
etam moze byc np. forumowy slub i juz sa para na zawsze
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wys³any: 22-03-2008, 19:20
kamasutra napisa³/a:
kurde to jest normalnie dobre ;D
i jakie praktyczne
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wys³any: 22-03-2008, 19:41
Darn napisa³/a:
Nikomu tego nie ¿yczê.
nutka zasmucenia? hmmm?
Wys³any: 22-03-2008, 19:47
Darn napisa³/a:
To chyba nie powód do rado¶ci.
ale ja sie nie ciesze, zapytalem tylko.
Kiedy¶ my¶la³em, ¿e w sumie da siê tak poci±gn±æ, ale teraz wydaje mi siê, ¿e na d³u¿sz± metê, to jednak ¶rednio ma sens, choæ wiele zale¿y od stopnia odleg³o¶ci i mo¿liwo¶ci transportu, gdybym mia³ ju¿ prawko i samochód zapewne by³oby ³atwiej
_________________ Mo¿e te¿ rozs±dnej panny szukaæ warto...
Kumple mówi±, znajd¼ niuniê z wielk± klas±,
Ja mówiê znajdê, ale tak± z czym¶ pod czaszk±.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum