Marta s±dzisz ze prawdziwa przyja¼ñ nie mo¿e istniec miedzy ch³opakiem i dziewczyn±???
Nie wiem czy mo¿e istnieæ, mo¿liwe ¿e tak, ale raczej w ni± nie wierze. Po za tym je¿eli ju¿ to od takiej przyja¼ñ jest ju¿ bardzo blisko do mi³o¶ci...
Cytat:
jestem tego pewna jak nic innego na swiecie!!!
nigdy nie mów nigdy heh ¿artuje, ale wiesz nigdy nic nie wiadomo
Marta w tym przypadku moge powiedziec NIGDY :grin: serio uwierz mi po obozie integracyjnym zmieni³am o nim zdanie o 180 stopni!!! Wspó³czuje Paulinie jego...
Mnie na pewno nie paskudny :grin: ale wiesz co ona wczoraj mu powiedzia³a ,ze byla mu wierna i mu ufa ja mysla³am ze sie poleje!!! a tak wogóle ludzie z mojej klasy to mysl± ze ja i radek krêcimy :grin: ma³o co sie nie pola³am jak sie mnie pawe³ spyta³ czy ja z paskudnym jestem
No to ³adnie Ty uwa¿aj lepiej ¿eby Bartek tak nie pomy¶la³
a wiesz ,ze sie pyta³ mnie o to .... :grin: ja to sie teraz boje zeby mi go WEra nie sprzatne³a spod nosa :sad: bo sie dziewczyna chybana niego szykuje
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum