Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 09-11-2006, 15:09
czy nikt nie widzi, że tu nie o seks chodzi?poprawienie seksu nic nie da, rozmowa na temat tego, dlaczego nie ma ochoty też nic nie da.Ten związek opiera się na seksie z jej strony, a on chce trochę porozmawiać o innych rzeczach, pobyć razem i nic nie robic, zjeść jakiś obiad-o to mu chodiz!
no ona przedstawiła suche informacje i jego zachowanie jak dla mnie wcale nie wskazuje, że on woli rozmowę. jest to ostatnia opcja jaka by mi przyszła do głowy.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
pogadaj z nim o tym moze mu cos nie pasuje w tym co robisz, albo czesty sex nie sprawia mu jzu takiej przyjemnosci jak kiedys, wiadomo ze na pcoZatku zwiazku , sex odgrywa duza role, tzreba sie soba nacieszyc itp ;p ale pozniejs ie to zmienia
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Nie Rozumiem taka Kobieta.. a facet jej odmawia.. jak bym nie odmówił raczej.. chyba ze bym byl zmeczony ze juz bym nie mial sily na wzwód .. ale to moj problem.. aco Trusiaczka.. to uwazam ze raz czy dwa eazy to bardzp wytarczajoca dla chlopaka... i moze jemu poprostu tyle wystarczy.. :D <ty niewyzyta jestes jakas:P)
Imię: P jak Poison
Wysłany: 28-11-2006, 18:22
markiza napisał/a:
ale chyba mężczyźni tego nie lubią za bardzoi?
Czego nie lubimy za bardzo?
A co do tematu to uważam, że za bardzo skupiasz się na seksie, są jeszcze inne rzeczy, weź go na spacer, kina itp. a najłatwiej to jak z nim o tym porozmawiasz, spytaj się jego czy coś się stało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum