Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kreska
19-12-2006, 10:02
MilosĆ Jak z BajKi...?
Autor Wiadomość
[P]Poison 
Przyjaciel
:]

Imię: P jak Poison
Wysłany: 16-12-2006, 21:52   

Wujek Poison ma pytanie do autorki tematu. Czy jesteś szczęśliwa ze swoich aktualnym chłopakiem? Jeżeli tak to nie ma sensu rezygnować z tego związku, chyba, że jego zmiana na 5 min. jest :/

"Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej": Paulo Coelho

lika 
Życie jest snem...

Imię: po prostu lika
Wysłany: 16-12-2006, 23:11   

malinkaaa napisał/a:
lika napisał/a:
może rzeczywiście coś poczuł i myśli, że to miłość.

szczerze to watpie w to, jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Na pewno bardzo się mu spodobała, ae miłość to na pewno nie jest:/

no miłość to na pewno nie jest, ale może nią być. Znam przypadek kiedy chłopak powiedział dziewczynie, że ją kocha po niecałych dwóch tygodniach i ich związek trwa już prawie dwa lata. Wiadomo, że wtedy gdy jej mówił o swoim uczuciu to nie była miłość - jeszcze jej nie znał. Ale czuł coś do niej - powiedzmy "miłość od pierwszego wejrzenia".

Znak zodiaku: byk

vievia 
Przyjaciel
jedyna.

Wysłany: 17-12-2006, 11:01   

Ja uważam, że to nie jest miłość tylko zauroczenie. Poza tym nie jestem pewna czy będziesz potrafiła zostawić P. dla B. bo z P. naprawde dużo przeszłaś, zresztą sama wiesz jak było ;)
Natomiast B. chciał zrobić dobre wrażenie, udało mu się, ale skąd wiesz, że nie ściemia? Nie znasz go przecież. Ja bym radziła zostać z P. no chyba że z B. będziesz dalej rozmawiała, będziecie się spotykać i coś się z tego rozwinie. :)

siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.

Znak zodiaku: baran

Lucky 
Przyjaciel
Karolcia2401 :*

Imię: Bartek
Wysłany: 17-12-2006, 14:54   

A temu nowemu mówiłaś, że jesteś z innym i to w na dodatek głównie w tamtym związku chodzi o seks ?
I am the Captain of my soul."

Znak zodiaku: wodnik

nova18 
*
=)

Imię: Magda
Wysłany: 17-12-2006, 15:49   

heh masz nie zaciekawie zastanow sie tak naprawde nad tym z kim chcesz byc, na ktorym ci bardziej zalezy tylko ta decyzje powinnas przemyslec na spokojnie a nie pod wplywem chwili. Jesli jest ci dobrze z obecnym chlopakiem to zapomnij o tym drugim a jesli jest ci z nim zle to zostaw go i sproboj z tym nowym. Ciezko jest uwierzyc w to ze ten chlopak powiedzial ci po 2 spotkaniach ze cie kocha, ale ja wierze bo sama zakochalam sie od pierwszego wejrzenia, poprostu poczulam ze to musi byc wlasnie ten(szkoda ze on tak nie poczul) wiec moze on mowi prawde tylko pamietaj przemysl to sama na spokojnie i nie patrz ile czasu ci to zajmuje tylko ty musisz byc pewna bo zniszczyc zwiazek ktiry trwal 9 miesiecy to naprawde trudna sprawa pozdrawiam i mam kciuki za ciebie i mam nadzieje ze podejmiesz sluszna decyzje buziaki:*

Znak zodiaku: koziorozec

Matio.K
*

Imię: Mateusz
Wysłany: 17-12-2006, 23:29   

Pierwsza ważna sprawda - pisz poprawnie. Pisownia potrafi zdeklasować człowieka w moich oczach, tak jak w tym przypadku. Widać od razu z jaką osobą ma się do czynienia. Po drugie zadaj sobie pytanie - jakie były początki z moim poprzednim facetem (ten, który podobno tak straszliwie cię traktuje). Czy i on na początku nie był wspaniały ? Po trzecie od trzech długich lat, wciąż obserwuję tylko jedną dziewczynę, a wciąż zadaję sobie pytanie - czy to jest miłość ? (tak, zależy mi jedynie na niej, ale wciąż niewiem czy jest TĄ osobą i póki co nie podejmuję kroków zbliżających mnie do pytania "czy mnie kochasz ?" ...) No, ale koniec offtopu, wiedz, że wątpię, aby już cię kochał. Zanalizuj jego poprzednie związki, a może wyciągniesz nawet jakieś wnioski :):

I3ziko 
++
polisz dziołk

Wysłany: 18-12-2006, 15:22   

chmurka17 napisał/a:
nie wiem co mam teraz zrobić,zrezygnowac z chlopaka z ktorym jestem 9 miesiecyz ktorym tyle przeszlam i przerzylam(zlych chwil,ale byly tez i dobre)...czy z chlopaka ktory wydaje mi sie idealny;/ama juz nie wiem co czuje...

mysle ze to twoja szansa zeby sie wyrwac z tego chorego zwiazku, nowa znajomosc pozwoli ci szybko zapomniec o tym ktory cie zle traktowal, postaraj sie jeszcze poznac blizej tego nowego zanim wszystko zaczniesz... a jak masz jakies watpliwosci czy skonczyc z tamtym to przypomnij sobie ile razy cie oklamywal i ranil.

[ Dodano: 18 Gru 2006 03:25 pm ]

Matio.K napisał/a:
Pierwsza ważna sprawda - pisz poprawnie.

co to jest sprawda?

Matio.K napisał/a:
Pisownia potrafi zdeklasować człowieka w moich oczach

....
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 18-12-2006, 15:27, w całości zmieniany 1 raz  
  Znak zodiaku: bliznieta

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu