Imiê: Anna
Wys³any: 23-07-2007, 13:12
Te¿ w³a¶nie nie wiem... taka.jedna.Olka wspomnia³a gdzie¶ wcze¶niej o kompleksach. Osoby bardziej zakompleksione, s± bardziej zazdrosne, a zazdro¶æ to cierpienie.
_________________ ¯yæ, b³±dziæ, padaæ, triumfowaæ, odtwarzaæ ¿ycie z ¿ycia!
Wys³any: 23-07-2007, 13:51
W³a¶ciwie te¿ nale¿y siê zastanowiæ co mo¿na mieæ na my¶li mówi±c o cierpieniu w mi³o¶ci. Mo¿na cierpieæ przez zazdro¶æ, mo¿na zostaæ zranionym, odrzuconym, ale istnieje te¿ cierpienie przez empatiê wobec partnera, który jest na przyk³ad chory, czy jest mu smutno, odniós³ jak±¶ pora¿kê - takiego rodzaju cierpienia siê nie uniknie, ale w³a¶nie tu jest te¿ nasza rola, ¿eby pocieszyæ drug± osobê i pomóc jej w nieszczê¶ciu.
Do³±czy³a: 23 Sie 2006 Posty: 1060 Sk±d: mnie znasz
Wys³any: 23-07-2007, 17:32
fala~14 napisa³/a:
W zwi±zku z moim by³ym to ja tylko cierpia³am, a on mia³ to w du***.
moze to ukrywal ?
ja sie spotykam z takimi zachowaniami ze "mam to w dupie, mam to w dupie" - przy ludziach.
Ale spotka sie taka osoba ze swoim przyajcielem, wygada sie, albo siedzi sama w domu i w jakis sposob cierpi.
_________________ Dawniej kobiety piersiami ¿ywi³y niemowlêta - dzi¶ producentów filmowych.
w±tpiê, on nie umia³ ukrywaæ uczuæ. By³o np. tak, ja chcia³am i¶æ na dni mojego miasta z nim i najpierw obiecywa³ ¿e tak, oczywi¶cie, pewnie, a potem mówi ¿e mu sie nie chce. ja siedzia³am sama w domu a on siê dobrze bawi³ bo w TV jego ulubione filmy lecia³y
Wys³any: 24-07-2007, 11:10
W sumie to jest raczej niewielka rzecz. Ja na przyk³ad przyjecha³am do mojego ch³opaka na wakacje dzieñ pó¼niej, ni¿ zamierza³am, poniewa¿ nie chcia³am i¶æ z nim na wianki krakowskie. Nie moje "klimaty" i ju¿. Nie potrafiê i¶æ na byle koncert i dobrze siê bawiæ tylko dlatego, ¿e jest trochê ludzi, wszyscy skacz± i ¶piewaj± i jest jakie¶ piwko. To nie dla mnie.
Ja jednak nic wcze¶niej nie obiecywa³am.
Je¶li obieca³, to bardzo brzydko z jego strony.
PS: Ale nie p³acz ju¿, przecie¿ masz fajnego ch³opaka, nie?
Ostatnio zmieniony przez harlequin 24-07-2007, 11:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum