nie bede sie wypowiadac na temat uprawianie sexu w kosciele,bo to jest nie do pomyslenia,ze niektorzy traktuja to jak zwykly budynek,ze moga to robic na ławce,moze od razu w konfesjonale,co?
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
nie bede sie wypowiadac na temat uprawianie sexu w kosciele,bo to jest nie do pomyslenia,ze niektorzy traktuja to jak zwykly budynek,ze moga to robic na ławce,moze od razu w konfesjonale,co?
W konfesjonale za ciasno. Wyobraź sobie, że ludzie mają inne poglądy niż Ty i niektórzy nie wierzą w Boga, w świętość jakiegoś budynku i jeszcze inne bzdury.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 08-07-2008, 21:55
Darn ale mimo że nie wyznajesz jakiejś konkretnej wiary i idziesz do ich świątyni i nie robisz tam co ci się żywnie podoba, np w czasie wycieczki nie organizujesz sobie w meczecie imprezy, albo randki, z racji szacunku dla wiary innych, a nie tego że uważasz to miejsce za święte.
Darn ale mimo że nie wyznajesz jakiejś konkretnej wiary i idziesz do ich świątyni i nie robisz tam co ci się żywnie podoba, np w czasie wycieczki nie organizujesz sobie w meczecie imprezy, albo randki, z racji szacunku dla wiary innych, a nie tego że uważasz to miejsce za święte.
Nie mam szacunku do innych wiar, do świętch miejsc, więc gdybym mogła to urządziłabym w kościele ogromną imprezę.
Mogę nie mieć szacunku do księży-pedofilów, mogę gardzić tymi, którzy rżną ludzi na kasę, ale mimo wszystko mam szacunek dla rzeczy / budynków, które dla ludzi wyznających daną religię są istotne. Nie wiem, może to takie kozactwo - zrobiłabym w kościele imprezę, bo kościół jest be, a ja jestem niewierząca. Dla niektórych ludzi jest to ważne i myślę, że tak jak wymagamy od innych szacunku dla nas tak powinniśmy szanować innych, jeśli nic złego nam nie robią. No ale może ja mam jakieś dziwne zasady.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum