Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 13:47
Miejsca w jaki ch uprawiać sex...
Autor Wiadomość
alisa 

Imię: Magduśka
Wysłany: 08-07-2008, 16:40   

paradies napisał/a:
w kosciele? porabało cie?

tez jestem takiego zdania
  Znak zodiaku: skorpion

paradies 
Alles ist Unsinn!

Imię: Katarzyna
Ostrzeżeń:
 2/5/10
Wysłany: 08-07-2008, 21:18   

nie bede sie wypowiadac na temat uprawianie sexu w kosciele,bo to jest nie do pomyslenia,ze niektorzy traktuja to jak zwykly budynek,ze moga to robic na ławce,moze od razu w konfesjonale,co?
"My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
  Znak zodiaku: baran

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 08-07-2008, 21:26   

paradies napisał/a:
nie bede sie wypowiadac na temat uprawianie sexu w kosciele,bo to jest nie do pomyslenia,ze niektorzy traktuja to jak zwykly budynek,ze moga to robic na ławce,moze od razu w konfesjonale,co?

W konfesjonale za ciasno. Wyobraź sobie, że ludzie mają inne poglądy niż Ty i niektórzy nie wierzą w Boga, w świętość jakiegoś budynku i jeszcze inne bzdury.

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 08-07-2008, 21:55   

Darn ale mimo że nie wyznajesz jakiejś konkretnej wiary i idziesz do ich świątyni i nie robisz tam co ci się żywnie podoba, np w czasie wycieczki nie organizujesz sobie w meczecie imprezy, albo randki, z racji szacunku dla wiary innych, a nie tego że uważasz to miejsce za święte.

Znak zodiaku: strzelec

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 08-07-2008, 21:59   

dkf napisał/a:
Darn ale mimo że nie wyznajesz jakiejś konkretnej wiary i idziesz do ich świątyni i nie robisz tam co ci się żywnie podoba, np w czasie wycieczki nie organizujesz sobie w meczecie imprezy, albo randki, z racji szacunku dla wiary innych, a nie tego że uważasz to miejsce za święte.

Nie mam szacunku do innych wiar, do świętch miejsc, więc gdybym mogła to urządziłabym w kościele ogromną imprezę.

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 08-07-2008, 22:18   

Mogę nie mieć szacunku do księży-pedofilów, mogę gardzić tymi, którzy rżną ludzi na kasę, ale mimo wszystko mam szacunek dla rzeczy / budynków, które dla ludzi wyznających daną religię są istotne. Nie wiem, może to takie kozactwo - zrobiłabym w kościele imprezę, bo kościół jest be, a ja jestem niewierząca. Dla niektórych ludzi jest to ważne i myślę, że tak jak wymagamy od innych szacunku dla nas tak powinniśmy szanować innych, jeśli nic złego nam nie robią. No ale może ja mam jakieś dziwne zasady. :]

Znak zodiaku: koziorozec

xbartxxx 
**

Ostrzeżeń:
 2/5/10
Wysłany: 17-07-2008, 11:37   

tylko w domu ale za to w roznych miejscach
  Znak zodiaku: rak

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu