taka.jedna.Olka, zastanawiam się czemu czujesz taką awersję do golenia się? Bo to już kolejny temat, w którym krytykujesz osoby, które się depilują
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Dziwna moda zapanowałą by sobie tam strzyc ;/ jeśli wystają to możesz troszeczke przyciąc ,ale nie całer! po co? przeciez one też te włosy chronią twoją cipke przed zaczyszczeniami
Wysłany: 23-03-2008, 20:21
Anitka napisał/a:
Dziwna moda zapanowałą by sobie tam strzyc ;/ jeśli wystają to możesz troszeczke przyciąc ,ale nie całer! po co? przeciez one też te włosy chronią twoją cipke przed zaczyszczeniami
To mit.
Tak samo włosy na brwiach, rzęsach czy głowie nie chronią przed zanieczyszczeniami.
Zreszta, nie wiem jakie zanieczyszczenia są w tym miejscu, jeśli codziennie 2 razy się kąpiesz i chyba dokładnie tam myjesz.
A ja mam taki problem że jak sobie ogole to przez nastepny tydzień podrażniam sobie np. o majtki z jedwabnej tkaniny itp. A takto polecam golarkę najwygodniejsza.
A ja mam taki problem że już na następny dzień facet na mnie warczy że go drapię a mam wrażliwą skórę i moge co jakieś 3-4 dni się golić.. Chyba trzeba wypróbować kosmetyczke albo krem..;/
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum