Dokładnie, jeśli nigdy tego nie robiłaś a boisz się jak to wyjdzie to pójdź do kosmetyczki i ona to zrobi profesjonalnie...chyba że nie masz na to kasy to dobrym rozwiązaniem (jeśli już boisz się golarki) będzie krem depilacyjny
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
ej no ale wy sie zachowujecie taka.jedna.Olka ma taki problemas a wy sie wszyscy smiejecie słuchaj a masz chlopaka ?? albo poproś tate to Ci pomoże sie ogolić bo maszynki są takie niebezpieczne, o boshe
Dziecko, idź do kosmetyczki, tak jak ciocia Sakura chodzi i ona Ci zrobi ładną depilację w okolicach bikini. Jeśli się wstydzisz, to sama sobie ją zrób jakimś kremem do depilacji na początek. Nożyczkami nie rób, bo Ci grubsze włosy odrosną ;d
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
nie dziewczęta, nie mam włosów na plecach.....
chociaż?
mmm...
nie. raczej.
po drugie to chciałam drogim koleżankom oznajmić, że ja wiem co i jak się powinno robić (w sprawach golenia). korzystałam już z różnych środków.
aha.
i nie wyjeżdżajcie mi tu z tekstami o zmienianiu maszynki.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum