ja np. szanuję go jako artystę, bo bardzo dużo wniósł do świata muzyki, w życiu prywatnym jest jaki jest jest prawo, że człowiek jest niewinny do chwili udowodnienia mu winy, lecz czasem to nie działa każdy ma prawo wyraźić swoje zdanie na temat MJ i nie dziwei sie że ludzie tak ostro reagują, wydaje mi się, że Mj tak jakby zatrzymał sie w czasie i chce być cały czas dzieckiem, co do pedofili to nie wiadomo czy to był wymysł rodziców tego chłopca dla zdobycia kasy, czy prawda.
przegiołeś koleś ch*j Ci w d*** ale bym Ci teraz chętnie przyp******!! Poprostu brak mi słów Ty k****! do przesady dobra???? Nie z takimi.... sam masz buzunie jak ****! Idz lepiej sie umyj, ryja to ma pies koles!!!
Do Adminka i moderatorow nie przeklinalam bo chce tutaj pobyc i popisac--- Ale on ten *** obrarza mojego ukochanego a zarazem mnie@
Jak chcesz jeszcze pisać to troszkę hamuj z wyrazami, w tym poście przegiełaś.
Co do MJ wyrażę swoje zdanie, jakieś 6, 7 lat temu to też był mój idol, ale obecnie to już historia, ten człowiek już nic nie da z siebie, możesz o nim tylko książkę napisać (jeszcze jedną z wielu) lub zrobić stronę www, możesz go sobie kochać i nikt ci tego nie zabroni, ale ty również uszanuj tych co go nie lubią.
Tak samo jak Ty wyrażasz się o nim pozytywnie, tak samo inni mogą wyrażać się o nim negatywnie. Do tego służy forum - pamiętaj nie można na siłę wszystkich uszczęśliwiać.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 27-01-2006, 10:43
Hmm, sprawdzcie czy te 2 panieneczki to nie jest przypadkiem ta sama osoba . Zresztą o czym my tu mówimy, odnoszę wrażenie, że caly ten topic to podpucha
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Hmmm, nawet jezeli ktos nie znalby Michaela, badz go nie lubil i czytalby ten topic, to z pewnoscia by go nie polubil. Otoz wy dwie dalyscie dobitne swiadectwo swojej niedojrzalosci. Mysle, ze Michael wcale by sie nie cieszyl, ze ma takich 'fanow', bo pokazujecie zarowno siebie, jak i jego w dosc niekorzystnym swietle. Jezeli ktos mysli, ze Jackson jest pedofilem itd, to Wasze posty wcale go nie przekonaja, ze jest inaczej. A Wy zamiast dac sobie sokoj i rozwazac tylko kwestie muzyki, bo w koncu Jackson jest przede wszystkim muzykiem, odpowiadacie wulgarnie i agresywnie na to, ze ktos moze go nie lubic. Jestem bardzo rozczarowana, ze czlowiek, ktorzy swtorzyl tak fajne utwory jak on, ma takich fanow, ktorzy nie grzesza poziomem kultury.
^^Każdy temat jest na swój sposób interesujący, dopóki są osobe chętne do dyskusji. Ja nie słucham Jacko, większość osób, które się wypowiedziały też nie. Pomijając nasze elokwentne Panie Ja bym była za oczyszczeniem z bzdurnych kłótni.
Imię: Sylwia
Wysłany: 30-01-2006, 16:06
Ludzie jaka ja jestem dzis sczesliwa MJ jest w Niemczech i są różne świetne wiadomosci ze niedługo juz pojawi sie singiel Michaela m.in. z Ciarą i pewnie z Usherem i są tez nowiutkie i sliczne zdjecia Michaela-jak ja go dawno niewidzialam w takim dobrym stanie... i miliony fanow .... jaka ja jestem dzis szczesliwa, prosze nie popsujcie mi humoru, wiem jaki macie do Niego stosunek ale chcialam sie podzielic swoją radoscia z wami oh Michael....
Imię: Sylwia
Wysłany: 30-01-2006, 21:28
Ameliaaa napisał/a:
Mam do ciebie pytanie za co ty go tak kochasz??
Za muzykę czy za co?
Nie razi cie to co on robił po za śpiwaniem...
Nie razi poniewaz nic nie robi takiego co by mnie razilo a uwielbiam oglądać MJ po za sceną czyli skromnego czlowieka, jest naprawde swietny i wali niezle kawaly Majkel, kocham Go za jego wrazliwosc i skromnosc, jest taki zwykly i kochan. Uwielbiam Jego muze i jego, juz kazdy zna moja opinnie na ten teman.
The end
Imię: Marta
Wysłany: 30-01-2006, 21:32
Chodziło mi głównie o jego skrzywienie psychiczne, o jego skłonność do małych chłopców. Uważam że jest to straszne. Ale to że ma naprawde dobra muzyke to sie zgodze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum