Dlatego też podjęłam odpowiednie kroki i wysłałam ten post do Moderatów. Chamstwo się tępi. Nie mówiąc o nietolerancji i gówniarskim zachowaniu. Poza tym podczas całej niewątpliwie burzliwej dyskusji o Michealu nie przeczytałam ani jednego niezbitego argumentu. Nno chyba, że niedowidze, albo nie czytam ze zrozumieniem
przegiołeś koleś ch*j Ci w d*** ale bym Ci teraz chętnie przyp******!! Poprostu brak mi słów Ty k****! do przesady dobra???? Nie z takimi.... sam masz buzunie jak ****! Idz lepiej sie umyj, ryja to ma pies koles!!!
Nie no co za ludzie ku**a rozmowa na poziomie ryja Jacko żałosna, wiesz co koleś?? Ty nawet Mj'owi k**wa do podeszwy buta nie dorastasz i co ty wogóle pie****isz!!!
weź się za siebie i pomyśl za nim cię jakaś myśl najdzie, obrażając Mike'a obrażasz też mnie więc się na drugi raz zastanów, co piszesz!!
I Sylwia ma rację że tak na ciebie najechała, ch*j bombki strzelił!!!!
Imię: Sylwia
Wysłany: 26-01-2006, 21:24
Oj przepraszam za to ale sooryyy nikt nie ma z was mordy tak samo jak MJ nie ładnie poprostu!! Może sie nie kłućmy i już i NIE obrazajcie MJ to bedzie git a wy juz chcecie mnie wywalić niesprawiedliwe
Wysłany: 26-01-2006, 21:51
PaUiNa_=] napisał/a:
Desiree napisał/a:
Do niemniej ynteligentnej koleżanki - Opinię mamy prawo wyrażać, szkoda że nie jesteś w stanie tego uszanować.
sorry ale nas nie obrażaj, bo jak my ci coś piszemy to odrazu z mordą do moderatora[czy do kogoś] lecisz!!!!!! [ale to szczegół]
Pewnie Desiree napisała by że z ryjem leci ona lubi to określenie.... Wiesz nie ma się co przejmować, Fani jak to czytali to mieli niezłe polewy <lol2> czasem jest z czego sie pośmiać ha ha ha.... Paulinko tylko uważaj żeby Ci nic nie zrobili Przeciez Oni mają znajomości u moderatorów
[ Fani jak to czytali to mieli niezłe polewy <lol2> czasem jest z czego sie pośmiać ha ha ha....
Bo fani są "Nieobiektywni"! Jakby byli rozpatrzyliby za i przeciw w teori "jest czy nie jest pedofilem" bo dowodów "za" jest "tyle co "przeciw" - gdyby tak zrobili to raczej by się nie śmiali tylko zastanawiali czy ich idol jest tym za kogo się podaje...
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Znak zodiaku:
amika [Usunięty]
Wysłany: 26-01-2006, 21:58
O ja pierd*** !
Dziewczyny, dajcie sobie spokój, bo to jest żałosne. Co wy tu jakąś szopkę odstawiacie, czy co? Jedna nie mogła przekonać, że Majkel jest boski, to sprowadziła drugą?
Wysłany: 26-01-2006, 22:01
amika napisał/a:
O ja pierd*** !
Dziewczyny, dajcie sobie spokój, bo to jest żałosne. Co wy tu jakąś szopkę odstawiacie, czy co? Jedna nie mogła przekonać, że Majkel jest boski, to sprowadziła drugą?
Haha, no koń by się uśmiał.
Ja jej nie sprowadziłam <lol2> Przeczytala tylko i sam tu weszła ... posmiac sie z was...!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum