Nie bardzo rozumię, to że ktoś nie lubi MJ to jest głupi ???
Ja nie lubię mojej sąsiadki, według ciebie to chyba musze zmądrzeć i ją polubic żenada.
Ty chyba wszystkich lubisz i jesteś jedyną osoba na świecie mądrą.
A to poniżej to przepraszam cie bardzo majkel napisał?! nie rób z siebie ofiary bo śmiać sie chce!
Cytat:
dobra ja juz nie pisze tutaj spadam z tego POWALONEGO forum,
przepraszam ze sie tu wogole pojawilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narazie ale mnie wkurwiliscie gggggggrrrrrrrrrrrrrrr nara nara nara nara pa
Imię: Sylwia
Wysłany: 26-01-2006, 19:11
master_u napisał/a:
Cytat:
Paulinko całusy i wiesz co musimy sobie strzelić orgie!
Pewnie z maskotką Majkela.
Nooo ale bedzie ostro!! i oglądać bedziemy sobie naszego Mj mmmmm
Charming napisał/a:
SyLwUniA_=] napisał/a:
Ludzie chyba nigdy nie zmądrzejecie trudno,!!
Nie bardzo rozumię, to że ktoś nie lubi MJ to jest głupi ???
Ja nie lubię mojej sąsiadki, według ciebie to chyba musze zmądrzeć i ją polubic żenada.
Ty chyba wszystkich lubisz i jesteś jedyną osoba na świecie mądrą.
chodzi mi o to że wy myslicie ze MJ molestuje i jest skączony takie tam-- fajnie ze dajecie sobie robić w mózgu pranie <lol>
(nie mowie do wszystkich)
[ Dodano: 26 Sty 2006 07:13 pm ]
krystiano napisał/a:
SyLwUniA_=] napisał/a:
JTo Ty pierwsza mnie powyzywałaś
A to poniżej to przepraszam cie bardzo majkel napisał?! nie rób z siebie ofiary bo śmiać sie chce!
Cytat:
dobra ja juz nie pisze tutaj spadam z tego POWALONEGO forum,
przepraszam ze sie tu wogole pojawilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narazie ale mnie wkurwiliscie gggggggrrrrrrrrrrrrrrr nara nara nara nara pa
Ja tu Cie nie obrazilam i ja to juz napisalm na samym końcu, opanuj sie to Ty na samym początku mnie obrazilas ze jestem durna itp.. a tu napisalam ze mnie wkurzacie-ludzkie nie??
laps LAPS lApS BOŻE ręce opadają, już nie zrozumiesz, zapomnij, nie byłoi wątku w ogóle!
<uderza_głową_w_ściane>
amika [Usunięty]
Wysłany: 26-01-2006, 19:19
SyLwUniA_=] napisał/a:
chodzi mi o to że wy myslicie ze MJ molestuje i jest skączony takie tam-- fajnie ze dajecie sobie robić w mózgu pranie <lol>
Dziecko, z choinki się urwałaś, czy jak? Człowiek może mieć różne zdanie, nie? I po to jest to forum, żeby się wypowiadać. Ok, kochasz Majkela (yyy), ale ktoś może go nie lubić itd.? I chyba Twój mózg został wyprany, skoro we wszystko tak bezgranicznie wierzysz. Słuchaj też innych, na dobre Ci to wyjdzie.
Wysłany: 26-01-2006, 19:22
amika nie urwałam sie z choinki i nie bede sie ludzi sluchac ktorzy kompletnie nie znają sie na rzeczy! chcialam wam wytlumaczyc ze MJ jest spoko. Ja to wiem (interesuje sie)
łi taaammmm!!
nie bede sie ludzi sluchac ktorzy kompletnie nie znają sie na rzeczy!
Tak ty sie za to znasz, bo byłaś przy nim i widziałaś każdy jego ruch i wiesz ze na 100% nie molestował tych dzieci!
Zastanawiam sie tylko ile ty DZIECI macie lat! 10? 11? Bo wiecej to nie sądze!
Wysłany: 26-01-2006, 19:31
przepraszam bardzo a wy widzieliscie ze molestował?? ZOSTAL UNIEWINNIONY, nie ma dowodów ani jedego! GŁUPSTWO poniewaz MJ duzo dla tych dzieci robi. MJ ma wiele przyjaciół i wogole.. np:
Arnold Schwarzenegger Były gwiazdor Hollywood i obecny kalifornijski guwerner broni Michaela Jacksona. To jest jego pierwsza publiczna wypowiedź do ostatnich zdarzeń które miały miejsce w Kaliforni. Przed prasą powiedział Arnold że widzi on Michaela jako przyjaciela.
"Michaela powinno się znać tak jak ja go znam- po prostu osobiście. Michael nigdy nie obchodził się wobec innych osób nieprawidłowo a tym bardziej wobec dzieci. Sam byłem już u Michaela w domu i nawet tam przenocowałem. Było to wspaniałe doświadczenie, bawiłem się tam świetnie i miałem tam bardzo dużo radości. Ja wiem, że Michael jest niewinny i mam do Michaela wielkie zaufanie."
Nie oczernijcie kogos kogo nie znacie, za to MJ ma duze wsparcie... Szkoda mi MJ naprawde ale ja wiem ze jest niewinny poniewaz czytam o tym i wiem! A wy nie macie bladego pojecia
Tak ty sie za to znasz, bo byłaś przy nim i widziałaś każdy jego ruch i wiesz ze na 100% nie molestował tych dzieci!
dla twojej wiadomości 20 ale to szczegół
[ Dodano: 26 Sty 2006 07:37 pm ]
Cytat:
Nie oczernijcie kogos kogo nie znacie, za to MJ ma duze wsparcie... Szkoda mi MJ naprawde ale ja wiem ze jest niewinny poniewaz czytam o tym i wiem! A wy nie macie bladego pojecia
Sylwia wiesz co? im się nie da przetłumaczyć!!!!!!!!!
dla twojej wiadomości 20 ale to szczegół
Uwierze jak zobacze
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Wysłany: 26-01-2006, 20:13
Dziewczyny to nie jest tak, że my Was atakujemy, ale to Wy agresywnie reagujecie na naszą opinie. Pewna niewinności Majkela mogłabym być jedynie gdybym znała go osobiście, lub mogła obserwować go 24h na dobę. Wy przeczytałyście o Nim to co przedstawia go w dobrym świetle. Nie wiem skąd w Was pewność, że to taki święty człowiek O_o
Żyjecie w bajce, w którą chcecie wierzyć... Jesteście dorosłe a wasza "miłość" wobec nieznajomej osoby jest... (sorry) żałosna...
I taka prośba do Was: wejdźcie sobie na gg, a nie tu jakiś chat odstawiacie!
Wysłany: 26-01-2006, 20:57
Desiree napisał/a:
Dyskusja na poziomie ryja Jacko - żałosna.
przegiołeś koleś ch*j Ci w d*** ale bym Ci teraz chętnie przyp******!! Poprostu brak mi słów Ty k****! do przesady dobra???? Nie z takimi.... sam masz buzunie jak ****! Idz lepiej sie umyj, ryja to ma pies koles!!!
Do Adminka i moderatorow nie przeklinalam bo chce tutaj pobyc i popisac--- Ale on ten *** obrarza mojego ukochanego a zarazem mnie@
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum