Nie no koleżanko!! nie opuszczaj tego rzeczywiście MIŁEGO forum jest tak źle ale muszę przyznać że wypowiedzi nie których INTELIGENTNYCH osób są wręcz żenujące!!! ha haha a myślałam że są tu ludzie a nie BARANY którym media zrobiły sieczkę z główki!!
PoZdRo dla Ciebie KoleŻako!!!! Kocham Mj'a jest najładnieszym najsłodszym i najfajniejsszym facetem w showbiznesie jakiego ta Ziemia miała. ;-* KOCHAM CIĘ MIKE!!!
muszę przyznać że wypowiedzi nie których INTELIGENTNYCH osób są wręcz żenujące!!! ha haha a myślałam że są tu ludzie a nie BARANY
jak o tym mówisz to sie zgadzam:
SyLwUniA_=] napisał/a:
dobra ja juz nie pisze tutaj spadam z tego POWALONEGO forum,
przepraszam ze sie tu wogole pojawilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narazie ale mnie wkurwiliscie gggggggrrrrrrrrrrrrrrr nara nara nara nara pa
SyLwuniU_=] tak jestem z forum MJ i chyba Cię też jakoś kojarze.Naprawde ciesze się że bronisz Michaela-cieszy mnie to bardzo! To jest śmieszne co oni wypisują że MJ molestuje dzieci, Są ludzie i taborety Pozdro,kocham Michaelka!!
Imię: Sylwia
Wysłany: 26-01-2006, 18:47
przepraszam bardzo a jak mnie tutaj wyzwali to dobrze..Paulina tylko nazwala barany.. !!
My nie bedziemy wyzywać nikogo przepraszam bardzo ale jak wyzywacie naszego idola i mnie
Wysłany: 26-01-2006, 18:55
Paulinko chyba podpadłyśmy adminowi i moderatowi <lol2> ale co tam bronimy swoich praw i naszego idola, jestem z Ciebie dumna naprawde-Michael napewno też! Ciesze sie, dzieki ze jestes ze mną
Nie ma za co Sylwia!!!!!!!! My mamy swoje KOCHANE forum, ale co tam przejmowałąbym się Moderatorem-z Naszego forum, jak to się mówi dostałam dziś banana-sorry bana.
3maj się Sylwia!!
Wysłany: 26-01-2006, 19:04
krystiano napisał/a:
Ty pierwsza zaczęłaś wiec nie miej pretensji a faktu że twój kochany mj jest lapsem i lubi go 0,1% ludzi nie zmienisz.
JTo Ty pierwsza mnie powyzywałaś (chyba jako jedyna) Mj ma tysiące fanow ...(moze nie z polski)!! Ludzie chyba nigdy nie zmądrzejecie trudno,!!
Paulinko całusy i wiesz co musimy sobie strzelić orgie!:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum