Alearan to napisales wiesz on pol kasy wydal dla ludzi pomagając, jezdzil po calym swiecie i kase rozdawal,
Nie wiem nie interesuje się jego biografią, mówie to co slyszałem i sprawdzałem jako tako autentycznośc
Cytat:
a ze sobie wybudowal park rozrywki to zeby zapraszac chore dzieci i im dac czasem troche radosci zeby mogly pobawic sie na hustawkach itp..
Z tego co wiem to ten jego placyk jest zwykle zamknięty....
Cytat:
a wogole takiemu czlowiekowi nalezy sie pałac poniewaz jest Królem muzyki, On rozwinął czesc muzyki i jest legendą..
Pink Floyd, The Beatels, i inne "legendy" nie robiły sobie pałacy i jakoś żyły
Cytat:
ludzie dziwni jestescie naprawde~~ myslalam ze jestecie inni,
Nie mów o wszystkich bo jak na razie to przede wszystkim ze mną się kłócisz
Cytat:
ale mam nadzieje ze beda kiedys na was gadac jakies brednie i klamstwa to zobaczycie jak ON musi sie czuc
Jakbym był na jego miejscu to jestem pewien że nie zwracał bym uwagi na ludzi mieszkających gdzieś w Polsce i jestem także święcie przekonany że tak też robi
Cytat:
NARA!!
Do usłyszenia (przeczytania?)
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Imię: Sylwia
Wysłany: 26-01-2006, 00:29
Nynka napisał/a:
SyLwUniA_=] napisał/a:
NARA!!
już idziesz? jaka szkoda !!
no zaraz ide a NARA napisalam bo sie wkurzylam i zawsze tak pisze (dla informacji juz bedziecie wiedziec he he)
Tak cudni jestescie bardzo was kocham grrrrr
ale i tak zaraz ide bo mnie bolą plecy i bede sniała o moim Michaelku wiecie i o!!
pozdrowka
[ Dodano: 26 Sty 2006 12:32 am ]
dobra ja juz nie pisze tutaj spadam z tego POWALONEGO forum,
przepraszam ze sie tu wogole pojawilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narazie ale mnie wkurwiliscie gggggggrrrrrrrrrrrrrrr nara nara nara nara pa
przepraszam ze sie tu wogole pojawilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narazie ale mnie wkurwiliscie gggggggrrrrrrrrrrrrrrr nara nara nara nara pa
Koleżanka to jest chyba jakaś obrażalska - ile ty masz lat? -10?
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
nie rozumiem jak można być aż tak ślepo wpatrzonym w jakiegoś artystę
szkoda mi tej dziewczyny, o MJ myślę, że trochę go ta kariera przerosła i jeszcze te podejrzenia o pedofilię, co prawda został uniewinniony, ale zawsze jakeś podejrzenia istnieją, bo dziwne, że spały u niego dzieci. Kiedyś daaawno temu to słuchałam jego muzyki i zgadzam sie że wniósł sporo. A co do tej choroby to bielactwo to są chyba tylko plamy a nie, że Cię wybiei całkowicie??? Nie słyszałam o czymś takim MJ jest widocznie pierwszym i ostatnim przypadkiem
Nie da się ukryć, że gość głos ma naprawdę niezły, w latach 80. się wykluł z rodzinnego zespołu i sam podbił świat. Stąd szacun, bo wtedy zaistnieć nie było łatwo. Niektóre piosenki da się posłuchać, potańczyć, ale na litość boską! Wrażliwych ludzi nie powinno być w show biznesie, bo później pie*dolca dostają.
powiem szczerze, ze utworki ma bardzo fajne. Bardzo lubie te jego kawalki, lubie tego sluchac, czasami obejrzec jakis teledysk, bo jednak zasluzyl sobie na miano krola popu. Wiec jezeli chodzi o jego muzyke, to jestem na wielie tak. A jezeli chodzi o jego zycie prywatne, to sie nie wypowiadam, bo nie wiem jak bylo na prawde, nie bylam przy tym i to nie jest moja sprawa, ani rzecz, za ktora nalezy go oceniac. Nie ja jestem od oceniania ludzi. Lubie tylko jego muzyke.
a wogole takiemu czlowiekowi nalezy sie pałac poniewaz jest Królem muzyki, On rozwinął czesc muzyki i jest legendą..
ja na przykład cały czas myślałem ze królem muzyki i legendą jest Elvis Presley(czy jak tio sie tam pisze)......
Ty patrz, też tak myślałem
SyLwUniA_=] napisał/a:
Nynka napisał/a:
SyLwUniA_=] napisał/a:
NARA!!
już idziesz? jaka szkoda !!
no zaraz ide a NARA napisalam bo sie wkurzylam i zawsze tak pisze (dla informacji juz bedziecie wiedziec he he)
Tak cudni jestescie bardzo was kocham grrrrrObrazek
ale i tak zaraz ide bo mnie bolą plecy i bede sniała o moim Michaelku wiecie i o!!
pozdrowka
[ Dodano: 26 Sty 2006 12:32 am ]
Boże zlituj się!
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum