przepadałam za gosciem, jak miałam 3 lata, czy coś koło tego. potem mnie znudził. no i zaczęła sie epoka backstreetboys przeszło jakoś tak... niepostrzeżenie. ludzie sie starzeją.
pytanie do mej imienniczki (i tu jestem zła - lubie swoje imię a nie lubię jak ktoś też takie ma ) ile Ty masz lat?
lubie sobie posłuchać MJ ale nie za dużo
a co do jego fanek to myśle że
albo wasza obsesja na jego punkcie doprowadzi do bóg wie czego
albo ktoś se jaja robi
_________________ FORZA ROSSO-NERI
TYLKO CZARNE KOSZULE
no widzisz, ja go słuchałam lat temu 12 z hakiem i byłam ciekawa ile masz ty, tyle.
dwa: mieć 22 lata na sama siebie nazywać SyLwUniA_=]? no coment, wedle uznania.
a co do imienia mam prawo być... no, cenzura itp. imię jak imię ale to jest moje. i zeby Sylwie nazywać Sylwiunią?! jak wyżej. kojarzy mi siez lizustwem.
Imię: Sylwia
Wysłany: 31-01-2006, 17:36
Non Omnis napisał/a:
no widzisz, ja go słuchałam lat temu 12 z hakiem i byłam ciekawa ile masz ty, tyle.
dwa: mieć 22 lata na sama siebie nazywać SyLwUniA_=]? no coment, wedle uznania.
a co do imienia mam prawo być... no, cenzura itp. imię jak imię ale to jest moje. i zeby Sylwie nazywać Sylwiunią?! jak wyżej. kojarzy mi siez lizustwem.
Hmmm nie wiem ale mi sie kojarzy z lizustwem dlaczego nieby <hahaha> Mis sie bardziej podoba Sylwunia i to proste... oj czasem sie zastanawiam jak niektorzy sie czepiaja takich roznym bzdur... bez kometaza
Nie róbcie OT, to nie rozmowa o imionach tylko o Majkelu
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Wysłany: 01-02-2006, 12:26
Mi się wydawało, że po tym jaki skandal wywołał (nie wnikamy czy to była prawda czy nie), to już raczej będzie cicho, a on tym czasem planuje znowu zaistnieć? O_o Ciekawe jaki będzie tego skutek...
Wysłany: 01-02-2006, 16:07
Mi sie wydaje ze tez nie wroci juz tak jak kiedys, ale cieszymy sie my fani ze cos DLA NAS nagra<jupi>!! Tesknimy za czyms nowym... Ja tam nie oczekuje czegos wspaniałego ale jestem ciekawa co to bedzie za piosenka (ale szkoda ze duzo artystow bedzie z nim spiewalo, za duzo sobie MJ nie pospiewa ) Fani Mj juz naprawde nie mogą doczekac.... ale wiemy ze nasz Michael zawsze dlugo nagrywa ale w swoich latach duzo nagral i robil na muzyki ze ja co pare dni odkrywam jakies nowe piosenki nie opublikowane...!
Ja sobie nie robie zartow, po co mialabym to robic
chyba że zacznie śpiewać w zespole death-metalowym
Nom, to by było coś nowego
Non Omnis napisał/a:
Michał to też imię poza tym jak skończyły sie wszelkie wątki na jego temat to sie przerzuciłam. i am sorry...
Gdyby każdy user był taki kulturalny
Wysłany: 01-02-2006, 21:12
Non Omnis napisał/a:
SyLwUniA_=] napisał/a:
ale cieszymy sie my fani ze cos DLA NAS nagra<jupi>!!
wowowow... nas czyli Ty i kto?
JA i fani Michaela (czyli ludzie z ktorymi sie przyjaznie z forum)... Nie wiem moze tego nie zrozumiesz bo sie nie interesujesz tymi nie obrazasz sie w takim towarzystwie.... jestem na forum jednym MJ co jest 9 tysiecy fanow....! straszna jest ilosc fanow MJ, nie mowie ze w Polsce jest ogromna ale w innych krajach tak, prosze nie dobijaj mnie!!
nie chce mi sie powtarzac i nie bede juz sie powtarzac koniec normalnie!!
Ja szukałem i znalazłem tylko forum http://www.forum.mjpolishteam.pl/ , na którym jesteś zarejestrowana, ale jest tam tylko 330 userów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum