Co sądzicie o tym filmie? Ja go niedawno oglądałam i wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Przypominał kompozycjnie "21 gramów". Wielu bohaterów, różne przeplatające się wątki, a jednak wszystko ze sobą powiązane.
Treść
Prokurator okręgowy i jego wiecznie rozzłoszczona żona. Sklepikarz arabskiego pochodzenia. Detektywi, których łączy coś więcej niż przywiązanie do pracy. Czarnoskóry reżyser i jego żona. Meksykański robotnik. Dwóch złodziei samochodów. Policjant nowicjusz. Małżeństwo Koreańczyków w średnim wieku. Wszyscy mieszkają w Los Angeles. W ciągu najbliższych 36 godzin ich drogi skrzyżują się, ale nie będzie to zwykłe spotkanie, raczej ... czołowe zderzenie.
Obsada »
Sandra Bullock - Jean
Thandie Newton - Christine
Don Cheadle - Graham
Brendan Fraser - Rick
Matt Dillon - Oficer Ryan
To tak w skrócie.
Źródło: onet.pl (odkąd Leon dał mi "dopusia" za to, że nie napisałam źródła i oskarżył mnie o to, że sprawnie posługuję się motodą "kopiuj wklej", nie poddając źródła... nauczyłam się, iż generalnie mówiąc: źrodło podać nalezy. Nie będę już pić.)
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Lubię ten film. Szczególnie początek - gdy dwóch czarnoskórych rozmawia o strachu białych do nich, po czym kradną samochód. Miłe.
Ogólnie film ciekawy i godny polecenia.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Trzeba było powiedzieć, to bym ci zrobił taki z******* temat jak moje. Z ankietą i obrazkami.
Hmmm no to możecie go modyfikować, ja się nie znam
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum