Mnie zastanowiło czemu taka świetna płyta kosztuje tylko 10 złotych (ciekawe schematy myślowe się w takich przypadkach uaktywniają )
Hehe no aż mnie kusi żeby kupić i powiedzieć Wam jak wielce wzrosła wydajność mojej pamięci i jak to z szybkością światła się uczę odkąd mam tę płytę
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Elektroniczna, to samo mnie zastanowiło i taką samą mam ochotę, żeby to na sobie wypróbować.
Wiesz jak kupimy dwie to będzie to bardziej wiarygodne
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Heheh ok
Dziś łatwo namówić mnie na takie wariactwo
Zaraz się dowiem czy w ogóle mam możliwość to kupić bo nie mam jeszcze pełnej aktywacji konta
Poprostu chcieć zapamiętać bo jeśli to na przymus , to informacja pobędzie w pamięci kilka dni i zaniknie . Także 100 % koncentracjii i chęci i się zapamięta nawet ciąg liczb .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
po prostu chcieć zapamiętać bo jeśli to na przymus , to informacja pobędzie w pamięci kilka dni i zaniknie . Także 100 % koncentracjii i chęci i się zapamięta nawet ciąg liczb .
Tylko czasami nie jest się w stanie zmusić samego siebie do tej 100% koncentracji itd. Poza tym czasami nawet jak się chce to nie zapamiętuje się wszystkiego. Ot, chcę zapamiętać artykuł, który czytałam, żeby opowiedzieć o nim koleżance, a później jakiegoś szczegółu zapominam, mimo że czytałam go z zaciekawieniem i skupieniem.
Czasami trzeba jakoś yy zachęcać mózg do lepszego przyswajania.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Elektroniczna, Alicja zmotywowałyście mnie do kupienia tej płyty Chociaż ta chyba nawet jest fajniejsza i tańsza.
Ehh co sie ostatnio ze mną dzieje, uczę sie nawet szybkiego czytania, chyba zostane z zamiłowania kujonem.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 22-11-2007, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum