Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 30-07-2007, 22:33
kamasutra napisał/a:
ja pamietam tlyko okres w zyciu mojej siostry jak tego słuchała..
w domu bym chyba tego nie wytrzymal
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 30-07-2007, 22:36
kamasutra napisał/a:
moja siostra była metalem, skejtem i hipisem
no to jeszcze kilka subkultur jej zostalo
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 30-07-2007, 22:44
kamasutra napisał/a:
bo tak tańcuje
w tancu z gwiazdami bedziemy ogladac
Wysłany: 01-08-2007, 12:02
dkf napisał/a:
Najpierw pożądna i ambitna muzyka typu metal, a potem napieprzanka techno.
no tym zdaniem to mnie rozwalilas, tylu bzdur w jednym zdaniu to dawno nie widzialem.
Jak dla mnie metal nie jest muzyką zbyt ambitną. Według mnie ciężko to nazwać sztuką. Nie którzy mówią, że techno jest podobne do metalu, bo to też jest napierdzielanka. Tylko przy muzyce techno można sie bawić na dyskotece, a przy metalu trudno mi sobie to wyobrazić.
Tylko przy muzyce techno można sie bawić na dyskotece, a przy metalu trudno mi sobie to wyobrazić.
Mnie ciężko sobie wyobrazić jak można bawić się przy ciągłym dudnieniu za uchem (czyt.techno). Pieprzysz aż boli. Są ludzie ,którzy świetnie bawią się na koncertach metalowych jak i na festiwalach z tą muzyką i tu nie ma sobie czego "wyobrażać" bo tak jest wystarczy tylko zobaczyć. Tak samo jest z ludźmi lubiącymi techno.
valentino_007 napisał/a:
Nie którzy mówią, że techno jest podobne do metalu, bo to też jest napierdzielanka.
W muzyce metalowej występuje tekst,wokalista i zespół ,oni tworzą muzyke a napierdzielać mogą na gitarach z czego wychodzą bardzo złożone utwory a nie powtarzanie jednego bitu przez cały czas jak ma to miejsce w techno i od czasu do czasu jakaś wstawka z głosem napalonej pani. Dziękuje.
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum