Wysłany: 28-07-2007, 12:32
Woof, czy w takim razie mógłbyś łaskawie zdefiniować słowo sztuka? I czy coś co można określić za pomocą kilku słów i zamknąć w ramkach definicji pozostanie sztuką?
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 29-07-2007, 23:34
**MJ** napisał/a:
Woof, czy w takim razie mógłbyś łaskawie zdefiniować słowo sztuka?
sztuka to twor powstaly pod natchnieniem chwili, a nie pod wplywem jakiegos prochu.
Cos co mozna nazwac sztuka musi byc piekne, dla mnie metal nie jest niczym pieknym, wrecz przeciwnie. ale ja podkreslam ze to tylko moje zdanie.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 30-07-2007, 00:42
master_snake napisał/a:
Czyli ja jako fan Boba Marleya mam rozumieć że skoro palił marihuanę to wszystkie jego utwory są do D***bo szprycował się jakimś narkotykiem?
jesli ty jako fan tak uwazasz. ja poprostu wyrazilem swoje zdanie.
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
co do metalu to słucham i to bardzo często, behemoth jeden z moich najlepszych zespołów ale powracając do sztuki, coś w tym jest, wszystko można nazwać sztuką jesli włożysz w to wysiłek i serce, może nie będzie to sztuka doceniana przez innych, ale dla ciebie może być, wszystko w sumie co robimy można nazwać sztuką więc czemu i metal nie miałby być sztuką ?
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1429 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 30-07-2007, 21:39
dkf napisał/a:
Metal=sztuka?
Heh. Chyba żartujesz!
Nie lubię, nie znoszę, nie mogę słuchać metalu. To jest po prostu darcie i jakieś fochy sceniczne żeby nie było nudno. Nie przełknę tego. To wg mnie najgorszy rodzaj muzyki.
W tym roku przyjechali do nas "Bracia" i na ich koncercie byli tacy ewenemenci co słuchają metalu. Zaczęli tak skakać, ludzi popychać, no nie dało się. To jest ich taniec?!
Metalowi mówię stanowcze NIE!
Wysłany: 30-07-2007, 22:24
dkf napisał/a:
pomyśleć ze kiedyś na tym forum przeważała liczba osób słuchających metalu...
jak to dobrze ze te czasy minely
Wysłany: 30-07-2007, 22:28
kamasutra napisał/a:
moge wszystko słuchać tylko nie tego
to tak jak ja
kamasutra napisał/a:
ale sa rózni ludzie i różne gusta o nich się nie dyskutuje:)
to fakt, mozemy tylko wspolczuc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum