Imię: Agatka
Wysłany: 15-08-2007, 11:21
Cytat:
Sztuka to jest w teatrze, metal ma kopać w dupsztala,a gdzie tu miejsce na sztuke
Tworzenie muzyki samej w sobie jest sztuką.Jak ktoś napisał metal metalowi nie równy.A o gustach się nie dyskutuję.Jeśli ktoś uważa teledysk Behemota za sztukę to kto mu tego zabroni ? Jeśli ktoś uważa teledysk Donia za sztukę też mu nikt tego nie zabroni.Ponieważ muzyka funkcjonuje w pojęciu sztuka a czy hip - hop, metal, jazz , disco polo to wszystko to jest muzyka i tyle.I każdy ma prawo odbierać sztukę tak jak chce.
_________________ I'm your Venus, I'm your fire ,at your desire
Też twierdzisz, że skończyli się na "Kill'em all"? x]
Żeby nie było - ja jestem przeciwnikiem tego zdania. Czuję spory sentyment do "St.Anger" ("Unnamed Feeling" jest nawet, moją ulubioną ich piosenką... No, może zaraz po "Memory Remains")
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Ostatnio zmieniony przez Alearan 15-08-2007, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie utwory muzyczne, malowidła, ryciny na ścianach, graffiti, bazgroły w zeszycie, rzezby, poematy wiersze itd itd to sztuka, która mniej lub bardziej się podoba. Nie można powiedziec że coś nie jest sztuką jeśli nie jest to w naszym guście ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Oczywiście, że metal to sztuka.
Jedni huczą mocniej, drudzy słabiej.
Ogólnie za metalem nie przepadam. Bo mnie męczy.
Ale takich zespołów jak Metallica czy Megadeth... warto posłuchać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum