Je¿eli jes tu jaki¶ ch³opak, który goli nogi to powiem mu ¿e to nie jest fajne. A wy co s±dzicie
_________________ Ucze sie ciebie na pamiêæ niecierpliwymi palcami rozpaczliwie na pamiêæ. Szeroko zamkniêtymi oczami, czytam zach³annie od nowa ca³ego zdanie po zdaniu...
Pewnie ¿e to nie jest fajne. Co innego gdy mój znajomy goli bo musi- jest kolarzem. Ale gdy facet nie musi,to lepiej jak nie goli,wtedy chocia¿ wygl±da jak facet- takie jest moje zdanie.
Bleee goliæ w³osy na nogach . Chhyba jacy¶ debile je gol± (prócz kolarzy bo musz±)
_________________ Jeste¶ dla mnie tak daleka,
Zimna tak jak sztylet z lodu,
Dlatego ranisz mnie nie wiedz±c o tym nie ,
Jak mocno ja kocham cie,
:**
Dobrze wiesz ma³a,
zosta³a¶ mi tylko ty
Gdybym móg³ ja tak ¶piewaæ...
hmmm. jak ma ch³opiec zgrabne nó¿ki to ow³osienie tylko dodaje im uroku
_________________ ' the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser just to make you jealous of the men she fucked before you met her..'
Ostatnio zmieniony przez girlAnachronism 27-08-2006, 15:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
równie¿ my¶lê, ¿e golenie w³osków na nogach jest niefajne
pavlitto napisa³/a:
oprócz kolarzy ci którzy gol± nogi s± metroseksualistami i pedziami.
jest to uwarunkowane genetycznie, zatem je¿eli kto¶ nie ma ow³osienia na nogach albo jest ma³o widoczne to nie mo¿na go odrazu os±dziæ pedziem czy czym¶ podobnym
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum