Mportalik - forum dyskusyjne Strona G³ówna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum m³odzie¿owe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: kamasutra
12-03-2008, 13:14
meskie ow³osienie na...nogach:D
Autor Wiadomo¶æ
Parys 
swoboda s³ów i mysli

Do³±czy³: 09 Mar 2006
Sk±d: ze wsz±d
Wys³any: 24-04-2007, 16:17   

zskywalker napisa³/a:
Taaa a ci co uogólniaj± s± kretynami, a jak napisz± w jakim¶ temacie ¿e s± tolerancyjni to ich wy¶miejê. Golê nogi, mam powody(trenujê kolarstwo) nie jestem gejem,

pisali¶my ju¿ wy¿ej ¿e do kolarzy nic nie mamy... znaczy siê rozumiemy Twoj± sytuacje... a gdybys nie trenowa³ kolarstwa goli³by¶ nogi?

Cytat:
Na tym forum zwyk³o siê pisaæ po polsku, w ostateczno¶ci po angielsku i rosyjsku. Ale broñ Bo¿e we w³asnym, przez siebie wymy¶lonym jêzyku.

broñ Bo¿e nie wymy¶li³em tego s³owa... bo widzisz jest jeszcze takie cos jak slang...

szkoda ze na tym forum nie zwyk³o siê milczeæ gdy nie ma siê nic inteligentnego do powiedzenia... chyba lepiej troszke pomilczeæ ni¿ czepiac sie pojedyñczych s³ów w dodatku nie maj±c racji

Znak zodiaku: lew

Didek
[Usuniêty]

Wys³any: 24-04-2007, 16:40   

Ja tam o podrylu nie s³ysza³em, co najwy¿ej o pedrylu. A nazywanie podrylem tudzie¿ pedrylem, osoby, która lubi sobie od czasu do czasu przejechaæ brzytw± po nodze jest semantycznym nadu¿yciem. Kolarze odetchnêli z ulg± - nie s± peda³ami, choæ lubi± sobie przejechaæ brzytw± po nodze. Mam nadziejê, ¿e kolarze nie lubi± od czasu do czasu nadziaæ siê na siode³ko, mocniej.

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imiê: Wszemi³a
Do³±czy³a: 09 Sie 2006
Sk±d: ¿e znowu?
Wys³any: 24-04-2007, 17:08   

zskywalker napisa³/a:
Taaa a ci co uogólniaj± s± kretynami, a jak napisz± w jakim¶ temacie ¿e s± tolerancyjni to ich wy¶miejê. Golê nogi, mam powody(trenujê kolarstwo) nie jestem gejem,

moj kolega tez jest kolarzem,tez goli nogi. Nie jest peda³em (sama sprawdza³am).
  Znak zodiaku: skorpion

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Do³±czy³: 21 Maj 2006
Wys³any: 24-04-2007, 17:30   

Parys napisa³/a:
broñ Bo¿e nie wymy¶li³em tego s³owa... bo widzisz jest jeszcze takie cos jak slang...

Slang ten upowa¿nia tak¿e do nazywania chleba umbarumba, samochodu brumbrum, a herbaty sialalala. A u¿ywanie takiego s³ownictwa w dyskusji jest oznak± elokwencji i dobrego wychowania. Rzecz jasna jedynie w mniemaniu u¿ytkownika Parysa, który nie do¶æ, ¿e wymy¶la w³asne znaczenie niektórych s³ów to jeszcze nie potrafi napisaæ ich bez b³êdu.

Parys napisa³/a:
szkoda ze na tym forum nie zwyk³o siê milczeæ gdy nie ma siê nic inteligentnego do powiedzenia... chyba lepiej troszke pomilczeæ ni¿ czepiac sie pojedyñczych s³ów w dodatku nie maj±c racji

Zgadzam siê. Dlatego lepiej bêdzie je¶li zaprzestaniesz pisania.

zskywalker
*

Do³±czy³: 28 Sie 2006
Wys³any: 25-04-2007, 12:16   

gdybym nie trenowa³ to bym nie goli³ :P

Parys 
swoboda s³ów i mysli

Wys³any: 25-04-2007, 19:04   

G.a.p.o.n. napisa³/a:
Slang ten upowa¿nia tak¿e do nazywania chleba umbarumba, samochodu brumbrum, a herbaty sialalala. A u¿ywanie takiego s³ownictwa w dyskusji jest oznak± elokwencji i dobrego wychowania. Rzecz jasna jedynie w mniemaniu u¿ytkownika Parysa, który nie do¶æ, ¿e wymy¶la w³asne znaczenie niektórych s³ów to jeszcze nie potrafi napisaæ ich bez b³êdu.

masz racje... bo oznak± elokwencji jest czepianie siê literówek i i schodzeniu z tematu przy byle okazji. Na tym forum wiecej razy u¿yto slangu ni¿ masz w³osów na g³owie...

G.a.p.o.n. napisa³/a:
Zgadzam siê. Dlatego lepiej bêdzie je¶li zaprzestaniesz pisania.

to nie ja zbaczam z byle powodu z tematu...a lepiej to by by³o gdyby¶ odreagowywa³ swoje seksualne problemy gdzie indziej ni¿ na forach... nie wiem, panienki Ci sie czepia³y ¿e masz ma³ego penisa i dlatego teraz ty siê czepiasz ma³ych b³êdów w wyrazach?...

jezeli Ci co¶ nie pasuje to sam zrezygnuj...

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wys³any: 25-04-2007, 19:31   

Parys napisa³/a:
masz racje... bo oznak± elokwencji jest czepianie siê literówek i i schodzeniu z tematu przy byle okazji. Na tym forum wiecej razy u¿yto slangu ni¿ masz w³osów na g³owie...

Czujê siê zawstydzony tym, ¿e kiedykolwiek zwróci³em ci uwagê na kalecznie jêzyka polskiego. Postanowi³em natychmiast zmieniæ swoje podej¶cie do sprawy ,,pedryla'', ,,podryla'' i u¿ywania w dyskusji slangu znanego tylko przedstawicielom marginesu spo³ecznego. A zatem od dzi¶ mo¿na. By nie robiæ OT pragnê wyraziæ swoj± opiniê na temat mê¿czyzn gol±cych nogi. Otó¿ facet który robi co¶ takiego to nikt inny jak lesbijka. Je¿eli goli tylko jedn± nogê - jest pedofilem, a w przypadku, gdy zostawia nieogolone uda - wówczas jest to doskona³y dowód na to, ¿e wieczorami lubi poci±gn±æ druta. ¯eby nie by³o niedomówieñ - to by³ slang.

Parys napisa³/a:
to nie ja zbaczam z byle powodu z tematu...a lepiej to by by³o gdyby¶ odreagowywa³ swoje seksualne problemy gdzie indziej ni¿ na forach... nie wiem, panienki Ci sie czepia³y ¿e masz ma³ego penisa i dlatego teraz ty siê czepiasz ma³ych b³êdów w wyrazach?...

Nie czepiam siê ma³ych b³êdów w wyrazach. Czepiam siê du¿ych b³êdów w wypowiedzi, a do takich zalicza siê miêdzy innymi nieprawid³owe rozumowanie niektórych s³ów, tudzie¿ naci±ganie ich znaczenia do w³asnych celów.

Parys napisa³/a:
jezeli Ci co¶ nie pasuje to sam zrezygnuj...

Nie prze¿ywaj, lepiej kup sobie s³ownik jêzyka polskiego.

Parys 
swoboda s³ów i mysli

Wys³any: 25-04-2007, 20:45   

G.a.p.o.n. napisa³/a:
u¿ywania w dyskusji slangu znanego tylko przedstawicielom marginesu spo³ecznego.

oczywi¶cie - bandyci i zabójcy...

G.a.p.o.n. napisa³/a:
to by³ slang.

czepia³e¶ siê - sam stosujesz

G.a.p.o.n. napisa³/a:
nieprawid³owe rozumowanie niektórych s³ów, tudzie¿ naci±ganie ich znaczenia do w³asnych celów.

otó¿ to, w³asnie to sie rzuca w oczy w Twoich wypowiedziach

G.a.p.o.n. napisa³/a:
Nie prze¿ywaj, lepiej kup sobie s³ownik jêzyka polskiego.

posiadam takowy i zagl±dam gdy czego¶ nie jestem pewny - ale nie podejrzewam ze znajde tam co¶ na temat s³owa "pedryl" lub "podryl"

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wys³any: 25-04-2007, 23:18   

Parys napisa³/a:
oczywi¶cie - bandyci i zabójcy...

Nie wnikajmy w szczegó³y, okre¶lenie ,,analfabeci'' bêdzie wystarczaj±ce. Ze wskazaniem na dwie pierwsze sylaby tego wyrazu, bior±c pod uwagê twoje zami³owanie do pewnego s³owa na ,,p''.

Parys napisa³/a:
czepia³e¶ siê - sam stosujesz

Mój slang lepszy, wymy¶lony w 30 sekund.

Parys napisa³/a:
otó¿ to, w³asnie to sie rzuca w oczy w Twoich wypowiedziach

O tym samym pedrylu mówimy?

Parys napisa³/a:
posiadam takowy i zagl±dam gdy czego¶ nie jestem pewny - ale nie podejrzewam ze znajde tam co¶ na temat s³owa "pedryl" lub "podryl"

To chyba wystarczaj±cy powód, by odwiedzic ksiêgarniê w celu dokonania aktualizacji.

miyako 
Zas³u¿eni

Do³±czy³a: 14 Gru 2006
Ostrze¿eñ:
 1/5/10
Wys³any: 26-04-2007, 07:21   

G.a.p.o.n. napisa³/a:
To chyba wystarczaj±cy powód, by odwiedzic ksiêgarniê w celu dokonania aktualizacji.

Ee tam.. po co kupowaæ. Tu jest: http://www.kurnik.pl/slow...?f_st=p&page=29 - wyja¶nienie has³a pedryl, pedrol nie ma.

Znak zodiaku: bliznieta

Parys 
swoboda s³ów i mysli

Wys³any: 26-04-2007, 15:01   

G.a.p.o.n. napisa³/a:
bior±c pod uwagê twoje zami³owanie do pewnego s³owa na ,,p

"p" jak peda³ G.a.p.o.n.

Cytat:
Mój slang lepszy, wymy¶lony w 30 sekund
?

no i dlatego to nie jest slang... mog³e¶ po¶wiêciæ temu nawet i 45s ale jednak trzeba by³o zaanga¿owaæ w to mózg

G.a.p.o.n. napisa³/a:

ok, ja odwiedzê ksiêgarnie a Ty odwied¼ mame w zoo

Sakura 

Do³±czy³a: 26 Cze 2006
Wys³any: 26-04-2007, 16:27   

Parys napisa³/a:
G.a.p.o.n. napisa³/a:

Tej, nie rób wiochy. W jakim celu rodzinê w to mieszasz? Skojarzy³o mi siê to z wyra¿eniem dresów osiedlowych "twoja stara". ¯a³osne. btw. Zreszt± masz bardzo specyficzne rozumowanie pojêcia "slang" -.-
  Znak zodiaku: ryby

wyzynarka 
fuck off

Imiê: Tullia d'Aragona
Do³±czy³a: 15 Sie 2006
Sk±d: z bankomatu
Wys³any: 26-04-2007, 16:45   

idzcie w cholere i dajcie mi temat czytac w spokoju,
no.
  Znak zodiaku: byk

Parys 
swoboda s³ów i mysli

Wys³any: 26-04-2007, 17:25   

Sakura napisa³/a:
"twoja stara".

no nie wiem... ja pisa³em "mama"

Sakura napisa³/a:
W jakim celu rodzinê w to mieszasz?

od tak, bo lubie

Sakura napisa³/a:
Zreszt± masz bardzo specyficzne rozumowanie pojêcia "slang"

ano có¿ zrobic
Ostatnio zmieniony przez Parys 26-04-2007, 17:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wys³any: 27-04-2007, 10:53   

Parys napisa³/a:
"p" jak peda³ G.a.p.o.n.

G³êbokie. Zatem do pojêcia ,,margines spo³eczny'' z czystym sumieniem mo¿na przy twojej osobie dopisaæ ,,niziny intelektualne''.

Parys napisa³/a:
?

no i dlatego to nie jest slang... mog³e¶ po¶wiêciæ temu nawet i 45s ale jednak trzeba by³o zaanga¿owaæ w to mózg

Jeszcze dzieñ wcze¶niej twierdzi³e¶, ¿e jednak jest. To tak odno¶nie anga¿owania mózgu. Ale jak na ciebie to jeden dzieñ i tak jest dobrym wynikiem.

Parys napisa³/a:

Wzorem pewnego u¿ytkownika móg³bym spytaæ teraz: ,,Panienki siê ciebie czepiaj±, ¿e masz ma³ego penisa?''. Ale nie spytam, jako, i¿ penisy nie nale¿± do moich zainteresowañ. Zamieni³bym za to s³owo ,,penis'' na ,,mózg''.

Parys napisa³/a:
no nie wiem... ja pisa³em "mama"

Fakt, pisa³e¶. Tzn. nadal bez kropek i wielkich liter, ale przynajmniej litery udaje ci siê z³o¿yæ w wyrazy. To zawsze jaki¶ postêp bior±c pod uwagê to, ¿e do niedawna nie potrafi³es napisaæ poprawnie sze¶cioliterowego wyrazu.

Parys napisa³/a:
od tak, bo lubie

Ojciec go bije, matka nie kocha ? W sumie nieistotne. Ale gdybym mia³ podobn± sytuacjê rodzinn± co u¿ytkownik Parys, te¿ zapewne chcia³bym zmieszaæ z b³otem cudz± matkê. W my¶l zasady: ,,Jak ja nie mam, to inni te¿ nie mog± mieæ''.

Parys napisa³/a:
ano có¿ zrobic

Raczej niewiele. IQ mo¿na w ci±gu ca³ego ¿ycia zwiêkszyæ o jakie¶ 7 pkt. Ale do tego trzeba stale trenowaæ mózg. Wychodzi wiêc na to, ¿e dla ciebie ,,pedryl'' zawsze bêdzie oznacza³ osobê gol±c± nogi.

Piotrek

Do³aczy³: Dawno

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych