skoro jednomy¶lnie doszli¶my do wniosku, ze ogolone nogi u faceta to wstyd i pedalstwo a przy tym wymaga jeszcze zawracanie sobie g³owy to dlaczego s± ludzie (mêska czesc) którzy decyduj± siê goliæ?
_________________ Ka¿da W³adza To GWA£T Na Ludzko¶ci!!!
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajd¼ szczê¶cie i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - mia³em z³y start
Masakra.. golenie nog to moim zdaniem kompletne pedalstwo... Osobiscie znam 1 osobe która goli nogi... i kazdy sie z niego nasmiewa.. co nie jest dziwne co nie ?
Imiê: Robert
Do³±czy³: 22 Kwi 2007 Posty: 10 Sk±d: U³ê¿
Wys³any: 22-04-2007, 18:33
:) Rafal napisa³/a:
Masakra.. golenie nog to moim zdaniem kompletne pedalstwo... Osobiscie znam 1 osobe która goli nogi... i kazdy sie z niego nasmiewa.. co nie jest dziwne co nie ?
Podkre¶lam, ¿e to by³o jak by³em ma³y, jak mia³em ok. 8 lat
Ja jestem najwiêksz± ¶winiowat± siks± ze wszystkich, plawda?
"Chcia³aby¶."
Mo¿e i golenie nóg u facetów jest pedalskie, ale ka¿dy ma jakiego¶ job.la. Nie mo¿na wszystkich wpychaæ do jednego worka.. golisz nogi, to jeste¶ peda³em, co¶ tam robisz, to jeste¶ kim¶ tam.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcê, i ¿e tego w³a¶nie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
wiêc po³ó¿ siê przy mnie i zróbmy to teraz!
Poka¿ê Ci jak siê spada z dachu, nauczê Ciê jak siê spada z dachu... "
no tak - rozumiem, ale co taki pedryl sobie my¶li? ¿e jak ogoli nogi to wszystkie panny na niego polec±, przeciez wystarczy, ¿e rzuci okiem na pierwsze lepsze forum lub kogos zapyta i dojdzie do wniosku ze nikomu siê to nie podoba...
Co w tym goleniu takiego jest? no bo wiem ¿e jak zjem obiad to bêde najedzony, jak siê umyje to bêde rze¶ki i ponêtny ale nie moge rozkminiæ co sobie my¶li taki pedryl
podryl = mêska persona gol±ca nogi
_________________ Ka¿da W³adza To GWA£T Na Ludzko¶ci!!!
no tak - rozumiem, ale co taki pedryl sobie my¶li? ¿e jak ogoli nogi to wszystkie panny na niego polec±, przeciez wystarczy, ¿e rzuci okiem na pierwsze lepsze forum lub kogos zapyta i dojdzie do wniosku ze nikomu siê to nie podoba...
Z pewno¶ci± marzeniem ka¿dego geja jest wyrwanie jak najwiêkszej ilo¶ci panienek. Gej=pedryl rzecz jasna.
Parys napisa³/a:
podryl = mêska persona gol±ca nogi
Na tym forum zwyk³o siê pisaæ po polsku, w ostateczno¶ci po angielsku i rosyjsku. Ale broñ Bo¿e we w³asnym, przez siebie wymy¶lonym jêzyku.
_________________ I oto ujrza³em, koñ trupioblady, a imiê siedz±cego na nim ¶mieræ. I piek³o sz³o za nim.
Taaa a ci co uogólniaj± s± kretynami, a jak napisz± w jakim¶ temacie ¿e s± tolerancyjni to ich wy¶miejê. Golê nogi, mam powody(trenujê kolarstwo) nie jestem gejem,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum