Tak, mam mêskie ow³osienie na nogach. Gdy podnosi³em nogawkê, aby sprawdziæ aktualny stan ow³osienia na nogach, spostrzeg³em, ¿e mam skarpetkê jedn± na³o¿on± na lew± stronê. Zdj±³em i zanios³em pod brata poduszkê. Zawsze tak robiê.
No to sie przy³±czam do tych nielicznych osób ale te¿ bêdê goli³ nogi bo nied³ugo zaczynaj± sie pierwsze starty!! W normalnym ¿yciu ( nie mówiê ze moje jest nie normalne ) tez mi w³osy na nogach nie przeszkadzaj±, ale bêdê je goli³ ze wzglêdu na uprawiany przez ze mnie sport.
Tak¿e trenuje kolarstwo górskie i nie wyobra¿am sobie stan±æ na starcie gdzie wiêkszo¶æ osób by mia³o zgolone nogi i wygl±daæ jak jaki¶ cz³owiek z buszu pomiêdzy nimi, a tak¿e z innych powodów typu, ¿e szybciej goj± sie rany, ³atwiej o higienê w tym sporcie i o wszelkie ma¶ci rozgrzewaj±ce !
A wypowiedzi typu ¿e kto¶ ma zgolone nogi to jaki¶ peda³ czy dziwak, to ¶wiadczy tylko o tym ¿e ci ludzie s± jeszcze daleko za "murzynami" (nie obra¿aj±c tej rasy ludzi)
Ostatnio zmieniony przez g3rman 06-04-2007, 00:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Fala napisa³/a:
jucky napisa³/a:
ale je¶li wygl±da jak ma³pa to mo¿e i lepiej...
hehehehee ..... racja..
ca³kowicie siê zgadzam
andegdotka: kolegama ksywkê Ma³pa w³a¶nie od ilo¶ci ow³osienia. nigy nie widzia³am tak ow³osionego faceta jak on. ale dziwnie by wygl±da³ jakby teraz zacz±³ siê wszêdzie depilowaæ.
nikomu jego ow³osienie nie przeszkadza. jego dziewczynie te¿ nie.
_________________ poznam Ciê po zapachu snów, po têsknocie w Twoich oczach, któr± gasi widok mój
Gdy podnosi³em nogawkê, aby sprawdziæ aktualny stan ow³osienia na nogach, spostrzeg³em, ¿e mam skarpetkê jedn± na³o¿on± na lew± stronê. Zdj±³em i zanios³em pod brata poduszkê. Zawsze tak robiê.
Pewnie d³u¿ej ¶pi.
Nie widzê sensu goliæ nóg jak ju¿ cokolwiek goliæ to pod pachami albo w³osy wy³a¿±ce z nosa.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum