Devir - i tak nie ma odwrotu, bo uparte toto. u.u' a ze mi cholernie ta swoja reakcja zaimponowal i dal kolejny swietny przyklad na to jaki jest wspanialy to swoja droga.
Szkoda tylko ,ze najpierw mi narobil taaakiej ochoty. I jak czytam takie posty jak Twoje to wzdycham tylko, ale mysle,ze nie mam czego zalowac-wszystko przede mna w koncu!
Poza tym sadze,ze w moim przypadkiu jest troche inna sytuacja niz w przypadku Ciebie i Twojej kobiety(mimo,ze laczy nas to ze nie planujemy aktualnie dzidzi), bo ja mam chyba za mlody organizm ,zeby faszerowac go hormonami,a?
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
Devir - i tak nie ma odwrotu, bo uparte toto. u.u' a ze mi cholernie ta swoja reakcja zaimponowal i dal kolejny swietny przyklad na to jaki jest wspanialy to swoja droga.
Szkoda tylko ,ze najpierw mi narobil taaakiej ochoty. I jak czytam takie posty jak Twoje to wzdycham tylko, ale mysle,ze nie mam czego zalowac-wszystko przede mna w koncu!
Poza tym sadze,ze w moim przypadkiu jest troche inna sytuacja niz w przypadku Ciebie i Twojej kobiety(mimo,ze laczy nas to ze nie planujemy aktualnie dzidzi), bo ja mam chyba za mlody organizm ,zeby faszerowac go hormonami,a?
Ale ja ci nie kaze coś zmieniać, ciesze sie że masz pozadnego faceta, tylko Ci tłumacze że dopuki nie ma sie pracy, mieszkania to pojawienie sie dziecka jest zawsze kłopotliwe.
Tabletki mozna brac dobajże od 16 roku zycia.
I spokojnie, doczekasz się i tak najlepszy seks jest z osobą jaka sie kocha i obdaża zaufaniem a nie jakies puste przelotne romanse.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
ze dawno temu obiecalam sobie,ze strace dziewictwo na pewno nie wczesniej niz po maturze
Widzę, że nie jestem sama.
devir napisał/a:
A teraz jak zacznie sie gra wstepna to powiedz kobiecie ze zapomniałes ze jest mecz, albo ze masz cos zrobic, nie ma bata z łuzka juz nie wyjdziesz bo kobieta bedzie juz tak rozpalona ze Ci nie da wyjsc, bedzie chciała wiecej, wiecej i wiecej...
Nieee... ja np. wiem, kiedy powiedzieć "kuniec", no ale ja dziewczynka jeszcze jestem ;d
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nieee... ja np. wiem, kiedy powiedzieć "kuniec", no ale ja dziewczynka jeszcze jestem ;d
Tak u mnie sie Ty masz pewnien wyzszy cel, nie chcesz stracic dziewictwa, tak wiec tylko na pocałunkach sie moze skonczyć itp. A pomyśl jakbys mogła wszystko...
...tak jesteś dziewczynka.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
?
Przyznaję się bez bicia- nie wiem, co masz na myśli ;P
Wytłumacz.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
Ostatnio zmieniony przez Sakura 11-04-2007, 16:29, w całości zmieniany 1 raz
Mogę wszytsko.
Nie zakładam, że strata dziewictwa, to jakiś wyższy cel bla bla bla, bo religia tak każe, czy coś w tym stylu.
Po prostu, na chwilę obecną nie chcę i tyle.
I nie mówię, że na buzi buzi, tuli tuli koniec ;d
Zależy też, co przez to zrozumiałeś.
Za kilka lat pewnie tak.
1:0 dla Ciebie.
Mogę wszytsko.
Nie zakładam, że strata dziewictwa, to jakiś wyższy cel bla bla bla, bo religia tak każe, czy coś w tym stylu.
Czyli mam rozumieć, że jak jesteście podczas gry wstepnej to jesteś w stanie powiedzec dosc albo wypuscic faceta z łużka ?
Mogę wszytsko.
Czyli mam rozumieć, że jak jesteście podczas gry wstepnej to jesteś w stanie powiedzec dosc albo wypuscic faceta z łużka ?
Tak.
To nie tak, że jestem zimną egoistką, po prostu mamy pewne ustalenia, przeze mnie nałożone (groźnie to zabrzmiało ;d) i ich się trzymamy.
Sakura, już nie chce sie z Tobą spotkać w celach seksualnomartymonialnym
Dlaczego nie? ;d
Didek napisał/a:
Sakura napisał/a:
1:0 dla Ciebie.
Czemu dla mnie ?
Bo miałeś rację. Zresztą trudno przewidzieć, co będzie za kilka lat. Nie lubię gdybać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum