to, że poszła Ci dobrze matura to moze być też tylko przypadek.
ja mimo swoich piątek na świadectwie i ustnej na 100% pisemną rozsz, z polaka napisałam poniżej moich oczekiwań i tak naprawdę nie wiem dlaczego. nie uważam się przez to za głupią. coś musiało pójść nie tak.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: P jak Poison
Wysłany: 16-07-2007, 21:22
powerbass napisał/a:
Poison napisał/a:
imo to, że zdałem maturę ustną na 85%, a tylko 3 razy opowiedziałem swoją prezentację (dzień przed maturą) młodszej siostrze.
nie umiesz czytać ze zrozumieniem, a to jest punktowane na nowej maturze:)
ale i tak jestem zaje*****
O mnie sie nie martw - umiem czytać ze zrozumieniem. Szczególnie, że dość dużo czytam książek.
Poza tym co ma potrafienie czytania ze zrozumieniem do mojej ustnej matury?
Ostatnio zmieniony przez Poison 16-07-2007, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 17-07-2007, 15:10
Mysle, ze "potrafienie" czytania ze zrozumieniem ma dosc duzo wspolnego, bo zeby przygotowac sobie jakas sensowna prezentacje to trzeba poczytac jakies ksiazki, artykuly, inne prace czy cos takiego. Wiec sadze, ze sie przydaje.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
No i co z tego wynika? Zamek i zamek. Zamek z piasku i zamek w spodniach "Poza tym" jest formą poprawną, natomiast "pozatym" i "po za tym" są formami niepoprawnymi. Wie o tym dziecko w podstawówce - wróć tam, potrzebujesz tego, bo w przeciwnym wypadku pozostaniesz kompletnym debilem do końca swojego życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum