Imię: common name
Wysłany: 04-05-2006, 14:06
Jak dla mnie to była prosta . (patrząc na próbne i ogólnie)
Napisałem wszystko, ale nie ciesze się tak do końca, bo trafić w tej zafajdany model odpowiedzi nie jest tak łatwo
Ale zdać to raczej zdałem .
I teraz jestem już troche rozluzniony przed matmą, może też będzie prosta
pisalem temat nr. 2 o chlopach, wydaje mi sie ze poszlo mi calkiem niezle
jutro angielski, w poniedzialek wos i prawie dwa tygodnie luzu, ustne mam dopiero 18 i 19 maj
EDIT:
mam przynajmniej 15 pkt z I czesci )))) wiec jest niezle
pzdr
Ostatnio zmieniony przez Da_Vinci 04-05-2006, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Po maturze hmm...
Bylam zadowolona jakw yszlam...
Myle ze conajmniej 13 pkt z czytania bedzie.
Pisalam o Makbecie, nie ejst tak zle, chociaz troche z tym edypem pomieszalam...
Wysłany: 04-05-2006, 15:32
Będe trzymał za Ciebie kciuki żebyś nie umierała .
BTW Szczęście, że to zaczyna się o 10:00, a nie jak moja próbna koło 14, chyba jakoś tak i po 18 kończyłem ;/ łeeeeeeeeeeeeeeee.
BTW2 może ktoś to czytał, a może nie
Matura 2006 język Angielski - PRZECIEK!
Zad. 9, poziom podstawowy
"Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ
Matura 2006 język Angielski - PRZECIEK!
Zad. 9, poziom podstawowy
"Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ
LOL
dzieki juz przetlumaczylem
a tak na serio to ja tez bede dzisiaj siedzial 5 godzin, masakra !
widze ze sporo osob zdaje pisemny rozszerzony a ile zdaje ustny angielski rozszerzony ??
Imię: PrZyJaCiEl
Wysłany: 05-05-2006, 15:49
Mam takie pytania dotyczące języka angielskiego...
Ostatnie wypracowanie było za 10 pkt i było trzeba mieć min 120 słów. Jeżeli ja miałem około 80-100 słów to będzie 0 pkt...?
Niech odpowiedzą osoby, które są na 100% pewne swojej wypowiedzi!
Wysłany: 05-05-2006, 21:41
Mi sie wydaje, że nikt Ci tych słów nie będzie liczył .
Najważniejsze żeby coś tam było, i zawierało wszystkie podpunkty to będzie dobrze.
Aczkolwiek lepiej byłoby, żebyś miała te 100 niż 80 . Zawsze jest 120 słów plus minus 10% . Z tym, że ja na rozszerzonym znacznie przekroczyłem limit .
BTW Zrobili nas w bambucze bo dali 3 rożne wersje!!!
Jednym słowem Ci co ściągali mają lipe .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum